Deletedmom_119 İnstagramda fenomen olmaya çalışan bi doktora gidiyordum instagramda gayet güzel soruları cevaplıyor anlatıyor muaynede ne öyle muayne ediyor ne sorularımıza cevap veriyor sakın öyle doktorlar iyi sanmayın
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_119 bunu bende çok yakınımda birinden baya ünlü bir kadın doğumcu hakkında duymuştum 👀
boralii Deletedmom_119 Aydın Kadın Doğum Hastanesinde “Nilgün Avşar Benzer” adında bir doktor var doğum esnasında bana çektiğim sancıya rağmen yalan söylüyor bu diyerekten kafayı benimle bozmuştu. Dikişim uzun ve zorlu geçiyordu o sırada bunu bağlayalım bir daha çocuk yapmasın diyordu. Ardından çocuğuma çok çirkin diye sevme şeklinde mırıldandım kime benziyor acaba diyordu😀 Maymun karı o an acıdan cevap veremiyordum üsteliyordu😀 instagramına bakın ne kadar anlayışlı ne kadar tatlı 🤣🤣
Deletedmom_119 Mrvsmt2502 ankara wp medicalpark umur özdöl. Ben kendisine paramla muayne oluyorum telefonla sorduğum sorulara cevap vermiyor bakıyorum instagramda fenomen olma çabasında. Bana verdiği cevaplarla instagrmda verdiği cevaplar bambaşka. Ayrıca kilo ve boy takibinden başka hiçbişeye bakmıyor açıkcası bilmiyorda. Başka doktora geçtim rahatladım.Kesinlikle gitmeyin aman
Deletedmom_119 _YanakReisinAnnesii evet evet instagramda fenomen olmak isteyenler öyle ayrıca gözümle gördüm asistanlarına buralarda hesap açtırmışlar biri doktor önerisi diye yazınca asistanlar hemen yazıyor buna gidin çok memnunum diye
Deletedmom_119 boralii ayy çok güldümmm dövesim geldi o doktoru ya 😂😂😂 o yüzden o doktorlardan sadece instagramdan bilgi almak lazım