busenihicalakadaretmez Melisayda ben bezi değiştirmemiştim çünkü bezden değilde sıcaklardan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. Sarı kantaron yağı kullanmıştım 3güne tamamen geçmişti.
azrasmommm Melisayda goon kullanıyorum daha önce baby turco isilik yapmıştı goon yapmıyor. Bazen kaka yaptığı zaman anlamaz isem isilik gibi oluyor onda da bactroban hametan ve travazol günde 1 er defa her alt açmada 1 tanesini sürüyorum 2 güne geçiyor
Melisayda @busenihicalakadaretmez evet kışın yoktu şimdi başladı her altını açmada ılık su ile yıkadınız mı
busenihicalakadaretmez Melisayda evet yıkayıp çok bastırmadan kuruluyordum ve bezi kapatmadan biraz havalandırıyordum. Sonra kantaron yağını sürüp bezi kapatıyordum
Melisayda @busenihicalakadaretmez teşekkür ederim deneyeceğim 🙏 bende pudra döküyordum ama bir işe yaramıyor
Melisayda @azrasmommm bende sleppy kullanıyorum hiç değiştirmedim goon benimde aklımda eğer artarsa deniycem teşekkür ederim
azrasmommm Melisayda rica ederim. Evet sleepy de güzel Bi paket ondan da kullandım ama goon bana daha yumuşak geliyor