EbruBoluKaya Nasıl anlaşıldı acaba? Bizde sünnet olduk ama uc kısmında biraz daha fazlalık var ucunu kapatacak gibi üstünü örtüyor sürekli geri ittirme yapıyorum
KeremA EbruBoluKaya bizim de öyle biz dışarda yaptığımız için doktor kızdı kime yaptırdıysanız ona gidin dedi bakma bile bakmadı ama normal şartlar da çok zor çıkıyordu pipi dışarı ama bugün hep kolay çıktı ama tamam içine göçüyor sürekli biz yapıyoruz
EbruBoluKaya KeremA biz özel hastanede yaptırdık üroloji doktoruna başka seçeneğimizde yoktu aslında yaşadığımız yerde tek yapan doktor. Bende her bezde dışarı ittiriyorum geri geliyor tabi kapattıktan sonra ucu açıkta ama doktor büyüdükçe düzelecek dedi
Bet05 Bir tanıdığımın da çocukken sünnet harası olmuş , evlendi çocuğu olmasına engelmiş .. dikkat edın kızlar
KeremA EbruBoluKaya benimkinde ödemde var ama öyle körü bir görünüm yok bir yerinde ödem oluşmuş krem kullanıyorum
birbebekle EbruBoluKaya bebeğinizin o bölgesi yağlı ve kiloluysa oluyor. Benim bebeğiminde öyle çünkü ancak hata vs yok. Nadire’nde olsa bebeklerde görüşme sıklığı var. İtmeye devam edin 10 yalına kadar en geç düzeliyor
EbruBoluKaya KeremA bizde de kötü bir görüntü yok sadece uc kısmında eti fazla gibi ama doktorumuz normal dedi
EbruBoluKaya birbebekle aslında çok kilolu bir bebek değil ama zayıfta değiliz. 7ayımızda 5 gün var 9 kiloyuz. Ameliyattan çıkınca doktorumuz demişti zaten aşağıya doğru et var biraz ama normal bir durum sıkıntı yok diye ama işte biz ister istemez niye var gibi strese giriyoruz gördükçe
KeremA EbruBoluKaya özelden resim atılabiliyır mu acaba atarsanız sevinirim. Çünkü ben dışarda yaptırdığım için hastanede ki doktor kızıp bakmadı