Aysegulss Mom9 alacaktım instagramdakş reklamlar üzerine ama internette birsürü kötü yorumları var. İnstagram üzerinden sayfaya iyi gelmediğine dair yorum yazanların yorumları siliniyormuş. Google ye helalles şikayet yazıp bi okuyun
Momsboy Mom9 bi şişeyi bitirdim herhangi bir fark olmayınca devam edemedim çok yoğun kekik kokuyor gerçekten
gamzeaslan Kullandim kokusu kotu diye devam etmedim. Kopurmuyo ve acaip kekik kokuyor.. uzun sure kullanmadigim icin birsey diyemem
Mom9 Şikayetvar com da genelde ilgisizlik nedeniyle şikayet edilmiş ve bütün şikayetleri çözümlemişler
snavra Saçlarınız ne zaman dökülmeye başladı. 1 ay oldu henüz dökülmedi benim de. Dökülmesin istiyorum çok güzelleştiler hamilelikteee 🥺
Mom9 snavra 3.ayda maalesef 😔 1yıl sonra yine düzeliyormuş ama sinir bozucu zaten ince telli saçlarım. Her yerde saç🙄
NhLpRn İki haftadır kullanıyorum bitirmedi ama azalttı ve kaşınması geçti ben memnunum bitince tekrar alıcam
Mom9 NhLpRn zaten normal dökülse kafi. Acayip dökülüyo at kuyruğu bile yapamıyorum. Anne topuzu demek bu yüzden oluyomus😅
Maryhoney Bioblas sarımsaklı şampuan almıştım 2 haftadır kullanıyorum biraz azalttı gibi herkeste aynı etki yaratır mı bilmem paylaşmak istedim ☺️