prenses3565_ aybars1234 ben de vericem sanirim ya bugun 3 ay oldu gunde toplamda mi 1 cay kasigi veriyorsunjz nasil veriyorsunuz
aybars1234 prenses3565_ hayır toplam 5 6 çay kaşığı veriyorum ben sizde isterseniz verebilirsiniz yavaştan anne olarak sizin kararınız tabi
HE-SEN-COK-BILIYON aybars1234 4 aylık valla havalar çok sıcak veriyorum biraz banyo yaptırırken elindeki suları emmeye çalışıyor yoksa🤷🏻♀️ benim bile içim yanıyor çocuğun da içi yanıyordur benimki mamayla besleniyor daha öncesinde de arada bir veriyordum
nnidua Mlkmstf dün biri suyuna nane ya da meyve koyuyorum tatlaniyor öyle içiyor demişti belki işe yarar sizde de
aybars1234 Usnac1995 evet doğru söylüyorsunuz aynısını bende duydum bir iki çay kaşığı verilebilir diye bende veriyorum bir kaç kaşık seviyorda çıkarmıyor yutuyor ufak ufak vermekte fayda var 😊
farelikoyunkavalcisi aybars1234 benimki kış bebesi olduğu için 6 ayına kadar vermedim ama şu an ki sıcakta verirdim birkaç kaşık
onay02 aybars1234 2 ay 4 günlük iki gündür veriyorum 1 çay kaşığı kadar havalar aşırı sıcak arada mama da veriyorum o yüzden su veriyorum içi yanmasın 🥹
Prensim_06 aybars1234 ek gıdaya başladığımda su vermeye de başladim 5-5.5 aylıktı vermeye başladığımda
hunertrn aybars1234 memeleketimde maalesef sıcagı aşırı kötü o sebepten kızım sürekli kabızlık yaşıyordu doktorumuz çay kaşıgı kadar verın sorun olmaz dedıgı ıcın verırdım🥰suan 11 aylık olduk
aybars1234 hunertrn bizde aynı şekilde sıcaktan durulmaz bir yerdeyiz o yüzden bende erken başladım azar azar veriyorum bakalım ama 4.5 aylık olduktan sonra direkt alıştırma bardağı alıp vereceğim 😊