Leylabyr Kızlar 1 haftalık bebeğimin sarılık değeri biraz yüksek çıktı..doktorumuz bi gün sarı ışıkta yatışını verdi...var mı yaptıran boyle bısey biraz tecrübesizim de..
Muhammedtrn Leylabyr geçmiş olsun her uyandığında emzir gecede uyanmıyosa sen uyandır emzir uykuya meyilli oluyolar göğsünde uyuyakalınca ayak altından cimdikle uyansın emsin öyle çok kolay atlatıyor. 1 saat yarım saat arayla. Ben 15 dkda bir emzirdim 1 haftada geçti şükür 🤗
Nlayikra Leylabyr canım benim bebeğim 2 gün fototerapi verdiler mavi ışık yani sadece ışık altında duruyo ve hızlı düşüyo sarılığı korkma ben çok ağladım falan sütüm çok azaldı benim gibi yapma yani
Drindniz Benim bebeğim 2 gece yattı Canım düşürdü derecesini çok geçmiş olsun bu arada bizim sarılığımız hala geçmedi uzayan sarılık dediler araştırıyorlar
ErtugrulBey16 Drindniz Bize de anne sütü sarılığı denildi hala geçmedi sarılığımız sizin bebeğiniz kaç günlük ?
Drindniz ErtugrulBey16 44 günlük canım bizim hala araştırıyorlar herşeye bakacağız ondan sonra ki ihtimal anne sütü sarılığı dediler çok üzülüyorum her hafta test yapıyorlar
Anne13 Drindniz benim de öyle 30. Gündeyim yapmadıkları tahlil kalmadı her şeyi mosmor delik deşik tüp tüp kan aldılar yavrumdan hala da araştırıyorlar