kna Hanımlar 16 Haziran babalar günü. Eşimin ilk babalar günü ve onu mutlu edecek bir süpriz veya hediye arayışı içerisindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sizin hediyeleriniz neler olacak?
Bugleminannesi28 kna kendim kolaj yapıp cercevelettim kızımla fotoğraflarını ekstra kızımın saç tellerinin tespih yaptırmıştım asla elinden ayırmaz şuan ne yapacam bilmiyorum
kna defnevedoruk Forma alma fikrini sevgiliyken kullanmasaymışım keşke güzel günlerde kullansın şimdiden 😊
defnevedoruk kna benim eşim baya fanatik galatatasaraylı, bu seneye özel çıkan bir forma var o yüzden onu alacağımm
kna DevosMom Eşim kendisine bu tarz bir takım almıştı çok öncelerinde benim aklıma gelmezdi sanırım ama eşlerin ilgisi oluyor mutlaka bu tarz eşyalara ☺
EkiminAnnesi kna Merhaba , eşime ilk babalar gününde bebeğimin ayak izlerinden kalp yapıp I ♥️ my dad yazmıştım. Sonra bir kutuya koydum, aldığım hediyeyi koydum, bebeğimin ağzından da babasına bir mektup yazıp vermiştim. Fikir olsun 🥰
delirmeceler kna eşime deniz şortu aldım ama babacığıma özel tesbih almıştım ama tablet istiyormuş samsung s2 tablette aldım şimdi antalyaya gitmeyi dört gözle bekliyorum
caspermama kna ben playstation 5 aldım 🌸 ilk kez babalar günü olacak, kendine ait bir alanın baba olduktan sonra da var olması iyi gelir diye düşündüm.
dilekygokdemir kna eşim böyle günleri pek sevmez ama ben de löseve Bağışta bulunup eşim adına sertifika düzenlettim şuan kargoda 2 Güne teslim edilir ☺️
kna dilekygokdemir Ne kadar güzel bir şeye vesile olmuşsunuz tebrik ederim eşiniz adına ben ile sevindim 🥰