kaderbilge Kızlar ne zaman destekli oturmaya başladınız ve ne zaman nasıl emeklemeye başladı emeklemeyi nasıl öğrendi
Feyzosumunannesi kaderbilge kızım 5 aylıkken destekli oturuyordu ama ilk tık yana düşüyordu 😀 zamanla desteksiz oturmaya alıştı. 12 aylıkken emekledi. Tam yurecek dedik baktık emeklemeye başladı 14 aylıkken de yürüdü 💜
D_deniz kaderbilge benimkisi 4aylik hep oturmak istiyor kucağımda oturunca susuyor ben de daha erken diyorum oturtmuyorum çok acaba oturtsammi
Aden4128 D_deniz oturmak istiyorsa oturt kısa aralıklarla bende oturtmamıştım şuan 6 ay 12 günlük hala destekli de otursa devriliyor bebek oturmak istiyorsa oturdun ama kısa tutun
1cocuksevdasi D_deniz 3. Ayda kucagimda oturmaya başladı oturmazsa çok ağlıyor şimdi 6 aylık desteksiz oturuyor
kagan221_ D_deniz bebek oturmaya hazır demek ki oturmak istiyor benim de o zamanlar oturmak istedi bende destekli oturma yaptım 5 ten sonra desteksiz oturdu
nurkaradirek m09 bizde 8 ay 3 günlüğüz bizde de durumlar farklı değil 😃emekleme pozisyonu alınca korkup ağlıyor ya da dizleri vs acıdğı için ağlıyor siz de de oluyor mu bu durum
imeaeb m09 Merhaba bebişiniz yatarken kendi oturma pozisyonuna geçebiliyor mu geçiyorsa ne zaman yaptı acaba?
balcocukkk kaderbilge benimde öyleydi doktoruma yazdım hevesli olduğu için kucağında yada dik olmayacak şekilde biraz arkaya yatar şekilde oturt dedi
msaf5152 kaderbilge ben hep yere battaniye serdim üstüne oturttum hiç sagına soluna yastık koymadım düşcek gibi oldugunda hafif destek verip devam etmesini sağladım. Yere sevdiği oyuncakları koydum ulasması için cabaladım. Basta hep geri gitti sonra bi anda istediği hedefe gitmeyi basardı. Önce yerde sürünerek gitti. Ellerini kontrol edip gitmeye geçen hafta basladı
byzogretmen kaderbilge kendi kendilerine öğreniyorlar doğal akışına bıraktım. Erkek 8 aylıkken emekledi. 6da desteksiz oturdu
dilarakilic kaderbilge 6. Ayını doldurunca tamamen desteksiz oturuyordu 9. Ayın içinde de emeklemeye başladı. Yaşına 1 hafta kala da yürüdü. Emeklemesi için karınüstü egzersizleri bol bol yaptırdım. Önüne sevdiği oyuncaklarını koydum onu teşvik edecek şeyler yaptım hep o şekilde..
Grimor88 6 aylikken hem destekli hem desteksiz oturmayi öğrendi. 7 aylikken bir iki emekliyo derken 8 ayda tam emeklemeye başladı
kaderbilge Teşekkür ederim hepinize güzel bilgileriniz için o zaman yavaş yavaş oturtmayı deniyim emekleme içinde karın üstü egzersiz yapıp önüne oyuncak koyiyim❤️😘
aysegul_my kaderbilge benim kizimda 7 aylik oldu ama hiç karin üstü durmayi sevmio hemende kusturuyo kendini oğlum öyle degildi onu sık sık yere koyardim dururdu oyalanirdi kizimi koyorum yere yüzüstü dönüyo sonra sıkılıp ağlamaya başlio durmak istemio öyle bi sürüde oyuncakda yığsam önüne yok desteksizde oturamıyo tam biraz oturuyo sonra kaydiriyo kendini baslio aglamaya ay nolcak bilmiorum 😅
EbruBoluKaya 3,5 4 ayda sürekli kucağımda oturmak istiyordu. 5aylıkken emekledi 6 aylıkken desteksiz oturdu 7 ayımıza 5 gün var
durukusmom kaderbilge 4 aylıkken destekli oturtmaya başladık 6 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu 6.5 aylıkken de emekledi 🧿