Mavilimmaviselim Dün halımı yıkadım sarı lekeler çıkmaya başladı internetten baktım halı yikamacilarin kullandigi kimyasallar sarartiyormus nasıl geçirebilirim bir daha yıkamaya gücüm yok 😞
RANAMMM Mavilimmaviselim Benimde başıma geldi tekrar yıkadım geçmedi, tekrar halı yıkamaya gönderdim maalesef
Prenses-annesi- Mavilimmaviselim hali yıkamacilarin kullandigi suyla alakali olabilir sarı leke. Ankara da olanlar icin onerebilcegim yıkamacı var yikatmak isteyen olursa
Mavilimmaviselim RANAMMM Allah’ım korktuğum başıma geldi eşim boş yere yoruluyorsun gönder dedi yok yarım müsait yikayacagim dedim
gulcan438_ Prenses-annesi- Ankara’da yaşıyorum memnun kaldığınız halı yikamaci varmış hangi halı yikamaci acaba ben daha önce bı kaç tane halı yikamaci ya verdim halılarımı hiç temiz yikamamislardi yardımcı olabilir misiniz
Mikoiledikonunannesi @“Mavilimmaviselim”#p31378757hali yikamadan sonra elde yıkamaya çalıştım halı çok kotu oldu sanki cayla yıkanmış
Mirmir_ Mavilimmaviselim kalın olan halılardsn mı içinde su kalıyor iyi durulanmadığı için yıkamaya gitmesi lazım
Prenses-annesi- gulcan438_ palmiye halı yikama eşim kendisi yikiyor bizzat memnun kalmazsanz tekrar yıkıyor yağ lekesi boya kozmetik lekeler sadece çıkmıyor onlara garanti vermiyor
kahvepres Mavilimmaviselim anneminde öyle oldu ama bu yıl bol su döktü ve şuan sarı olmdı hic baya dedi su döktm sararmsn die neyseki istediği oldu😊
Ardenaden Mavilimmaviselim iyi durulanmadgi icn oyle oluyir yikamaciya vermedn duzelmez o komsumda oldu yikamaciys gonderdi gecti.oda kendisi yikamisti bin pisman oldu
gulcan438_ Prenses-annesi- yenimahallede oturuyorum acaba geliyorlar mi öyle çıkmayacak lekeler yok daha önce yikamya verdimistim sarı su lekesi var bide bı kaç yerinde Çay lekesi falan zaten iki halim var yikanacak