ayseee_ superkahramanbiranne genelde akşam bizim yediklerimizi yediği için öğlen çorba yapıp veriyorum
hndathn superkahramanbiranne kahvalti her gün degisik hazırlamaya çalışıyorum aynısını verince yemiyor.oglende değişiyor bazen çorba mesela bugün pogacayla ayran yiyecek kahvaltıda da yumurtalı ekmek ballı süt kasar peyniri zeytin salatalık koyucam bugünün kahvaltısı ve öğlen yemeği bu
Gmznr2909 superkahramanbiranne büyük oğlum yiyor her şeyi kreste sıcak yemek yiyor 1 yaşında ki oğluma öğlen sıcak yemek veriyorum
tantuniayrangerisiyalan superkahramanbiranne meyveli yoğurt yap salatalık nane koy yoğurda cacık yap yoğurtla soğuk çorba yap😂
ayseee_ superkahramanbiranne yoğurt çorbaları yapabilirsiniz,semizotlu çorba var oda çok güzel oluyor şu an mevsimi, Instagram da hastalanmayancocuk sayfası var orda bebekler için denge öğün çorbaları var mutlaka bakın ben ordan bakıp yapıyorum
karakizika1704 superkahramanbiranne sabahları farklı şeyler yapıyorum omlet çeşitleri pankek çeşitleri haşlama salata çeşitleri oglenleride dünden yemeyim yoksa çorba tarzı bisey akşamda biz ne yersek oda onu yiyor bugün mesela dünden bulgur pilavın var sebzeli onun yanina cacık yapıp öglen onu yediricem
Zeynepp054 superkahramanbiranne Ben çorba veriyorum genelde. Sıcak değilde ılık soğuğa yakın o şekilde veriyorum. Makarna-cacık ikilisini sever. Evde börek kek gibi şeyler varsa onlardan veriyorum. Akşamda bizim yediklerimizden yiyor.