nilazra123 Kızlar bebeğim 3ay 15 günlük arkadaşım göz doktoruna götürdün mü  çocuk doktorumuz böyle bir yönlendirme yapmadı.birde dediki bebeğin gözü hangi renk olucak onu bile söyler doktor😂Götürülmeli mi kontrol için götürenler var mı?
Deletedmom_115 nilazra123 hiç götürmediniz mi bugüne kadar? 3.ayda göz muayenesi var sağlık ocağı istiyor. Rengini felan söylemiyor ne alaka kız 😂 İlk başta her iki gözüne damla koyuyor göz bebekleri büyüsün diye 1 saat bekliyorsun daha sonra muayene ediyor her iki gözü. Bize telefon tablet kesinlikle yasak ama tv uzaktan izleyebilir demişti
aslikls nilazra123 ahhssjsjjssj göz rengi ne alaka. Göz rengini söylemez tabii ki fakat muayene götürseniz iyi olur.
taa Deletedmom_115 nerde damla koydular ki bende veni vidi göz e götürdüm en iyisi diye orda öyle yapılmadı 3 aylktı
nilazra123 Deletedmom_115 bize doktorumuz da sağlık ocağıda söylemedi birde en iyi hastaneye gidiyoruz sözde… peki hangi bölümden randevu alınıyor çocuk için
Deletedmom_115 taa ben özel batman yaşam hastanesinde yaptırdım çok özel temiz bir hastane. Doktorda filistinli baya iyi çünkü özel hastane olmasına rağmen zar zor randevu bulduk
nilazra123 nilazra123 bize hiç söylemediler birde özel doktora en iyi hastaneye gidiyoruz😂 sözde.. peki normal göz doktorundan mı randevu alıcaz
Themom_ nilazra123 Bizim doktorumuz 1 yasında önerdi geçen hafta götürdüm dünya göz’e oradaki pediatrik göz doktorları çok iyiymiş araştırdım memnunda kaldım
Deletedmom_115 Themom_ bize de kızım daha 1 ayllıkten özel hastane doktoru göz muayenesi yaptırın şimdi yapmak daha iyi demişti ama 3.ayda yaptık
Deletedmom_115 nilazra123 göz doktorundan alıyoruz canım, bize kendi doktorumuzda sağlık ocağı da söyledi hatta aşı kartına yazmışlardı 3.ay göz muayenesi olacak diye. Bizde özele gidiyoruz
elifats yeka38 benim bebeğim 36 günlük göz muanesi yarın neden böyle erken verdiler peki 3 aylıkta yapılıyorsa
elifats yeka38 gittim muane ettiler artık yenidoğandan itibaren muaneye ediyorlarmış erken teşhis için