Mrb kizlar benim troidim var ve ameliyat gerekiyordu hamile oldum ver ertelendi ameliyat dogum yaptim 36 haftada 3 ay emzirdim sora 3 ay. Vucudun kendine gelsin dedi doktor ondan sora ameliyat ederiz ameliyata hazirlanirken regl olmuyordum tahliller fataln yaptirdim hamilelik gozukmuyordu test yaptim 2 cizgi cikti sonra kayboldu tahlilde gozukmedigi icin bende dedim yoktur yani bebek fln ameliyata girdim 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim hamileyken ameliyat olmusum 2 haftalik doktorlar falan aldir dedi narkoz aldin diye bebege gecicen bebek gelismiycek problemleri olucak bebegin kusurlu olucak falan sonra bir doktor buldum o dedi birsey olmuycak hayirlisiyla ve zor hamileleik gecirdim kanamalar falan onuda 36 haftada dogum yaptim sizce troidim bebeklere gecmis olabilirmi ? Intenretde okudum troidi olan bebekte dis cikmasi gecikir sac dokukmesi olur istahsizlik olur falan dis sorunu ilk bebekgimde vardi 11 aylik ilk disi cikti sac dokulme ve istahsizlik. 2 ci bebegimde var su an 11 aylik saci bazen dokuluyo ve isdahsiz hicbirsey yemiyor 7.300 gran 11 aylik asiri terliyor birde D vitamini B12 falan hepsi iyi cikiyor tahlilde THS yapiramiyorym kayinvalidemler pek sozcul sozler soyluycekler kavga edicem hep yanlizda goturmem doktora sizce gecmis olurmu troudim bebeklerime