Ysmn_dmrci58 Hanımlar 2 haftalık kızım var. Memede uyuyor emerek ama sürer defasında boğazına kaçıyor. Emzik alıştırmak istiyorum ama tutmuyor bir türlü. Deneyimi olanlar yazabilir mi,?
Merveplnc Ysmn_dmrci58 memeyi yavaşça çıkar hemen emziği ver canım benim kızım hemen tuttu sıkıntı olmadı ama uyursa memede uyanıyo çıkarınca emziği veriyorum devam ediyo uykuya dalınca atıyo kendisi zaten tekrar zorlamıyorum alsın diye uyurken sakıncalıymış
Nrbplt Ysmn_dmrci58 canım biz hastanede verdik emzirdikten sonra hemen tuttu uykuya dalınca çıkarıyorum ben ağzından mama içtikten ya da emdikten sonra hemen veriyorum rahat ettim çok
Hilalceylin Ysmn_dmrci58 vermiş olduğunu emzik ucunu da tutmuyor olabilir ben 3 farklı emzik ucu denedim sadece bi tanesini tuttu
GirayinAslisi Benim oglumda tutmuyordu o birakti ben verdim o birakti ben verdim su an emzik sevdalisi valla zarari var denilse de ben tek baktigim icin benim isime yariyor ama bebisiniz ögürüryorsa kusuyorsa tutar mi bilmiyorum bazilarinin midesi bulaniyor kusuyor almiyorlar
Ysmn_dmrci58 GirayinAslisi midesi bulanıyor gibi yapıyor aynı atıyor resmen. Vermek istiyorum çünkü memede uyuyor buda bana zor oluyor
Birponcikannesi Ysmn_dmrci58 emziğinin ucunu damağa dayayın birkaç sanıye bekleyin bize doktor öyle demişti
YagizSelimsmom Ysmn_dmrci58 tAtlım emzik markasını değiştir belki damakli ise onu beğenmez damaksiz olanlara bak yada tam tersi
Alara_5 Benm bebeğimde tutmuyodu hiç hemen atıyordu.. Bissürü emzik aldm ve denedim ama sadece chicco nun kauçuklusunu aldı
GirayinAslisi Ysmn_dmrci58 oyleyse zor tutar 3 4 tane yigenimde oyle oldu kusuyolardi ve ne yaptilarsa tutmadilar
Esokya Ysmn_dmrci58 ben doğduğu gün verdim ilk tutmadı sonra iyice kaynattim lastiği yumasak olunca kendisi tutttu
Arenn Ysmn_dmrci58 emzik alın başka model ben hepsini aldım 4. Ayda alıştı şimdi emzikçi bakalım nasıl bıraktırcaz😂
eSved Benim kide tutmuyo ya iki bucuk aylik aventinki var emerken uyuyunca veriyorum bazen emiyo bazen emmiyo napcam bilmiyom bide prematüre bebekler için emzik varmış bi arkadaş onunla tutturdum dedi bide onu denicwm bakalim
Aselzhr Ysmn_dmrci58 Benimki de basta tutmadi ama başka marka emzik aldık onu tuttu bende ilk başlar o atti ben verdim o atti ben verdim şimdi uyurken sürekli veriyorum benimkide meme de uyumak istiyodu tek baktigim içinde emzik kurtarıcı oldu valla inşallah tutturabilirsin