lokumtos Yolculuk yapılır mı? normalde gece uyuyor 3 saatte bir beslenmeye kalkıyor daha önce giden var mı uyudular mı? kucağımda uyuyabilir mi sizce
gencmom_ lokumtos uyur mis gibi bende gittim kızımla hatta 7 aylıktı en huysuz olduğu dönem uyudu yani rahatlıkla
alparslan38 lokumtos pusetini alabilirsiniz arabada daha rahat uyuyolar emin olun çıkışınizi uyku saatine denk getirirseniz sıkıntı olmaz bnce
SelimZeynep lokumtos asıl o zaman daha kolay canım gece uykusuna denk getirirsen mis gibi uyur ben kızımla çok gttim geldim gece öyle otobüste daha güzel uyuyorlar
Bugleminannesi28 lokumtos 5 aylıkken 18 saatlik yola gittik biz üstelik çok hareketli bir bebekti hala öyle ama sorun olmadi 1 yaşında da 12 saatlik yola gittim
Lareninannesiii lokumtos Ben 3 aylıkken Erzincan’dan Edirne’ye gitmiştim otobüsle 😂 9 aykıkken de Bingölden maraşa ayy bide tek başına gittim hep o kadar yolları ama gece olduğu için uyur bence . Çünkü bende genelde hep akşam üzeri seyahat yapmaya çalışıyorum
Happybaby06 lokumtos 2 koltuk satın al bezlerken yatirirken kolay olur hem yanında biri olmadığı için rahat uyur
Aminehumamoms lokumtos benimde 5 buçuk aylık kızım var ailem 3 saat uzaklıgımda ama cesaret edip gidemedim kızım çok huysuz bir ağlamaya başladıgında susmak bilmez
Happybaby06 lokumtos 3 olursa daha iyi olur dediğim gibi alt degistirmen gerekir cocugun eşyası olur yine siz bilirdiniz eşiniz hallederiz derse 2 yeter