mevraca Merhaba anneler burası 42 derece cok sıcak bebegim uyurken terliyor surekli uyanıyor. Klimayı acsam öyle uyusak bir sorun olurmu? Gün içindede klimalı odada kalsak bir sıkıntı olur mu
filizmom Oğlum 1.5 aylık. Kısa kollu zıbın altına ince patikli altla uyuyor şu an. Ve klima açık. Kapanınca ev 26 derece mecbur açıyoruz. Doktorumuz soğuk değil sıcak hasta eder klima kullanın dedi
filizmom mevraca ciddi misiniz siz nasıl duruyorsunuz o sıcakta. Valla 30 derece evi bi doktora söyleseniz nele der neler. Direkt hasta edersiniz çocuğu
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mevraca bizde Antalyadayız havalar baya ısındı klimasız uyuyamıyoruz bebeğim çok terliyor, terleyince daha sıkıntı
Alprslnemine Uyurken ne giydiriyorsunuz hanımlar ya tek kısa kollu zıbınla üşür diye üstüne ince uzun kol pijama giydiriyorum hâlâ 🤦🏼♀️
Eysar mevraca klima.tabiki aç pişik olur yatamaz sıcaktan ayrıca hava nemlendirici mutlaka kullan tıkar burnunu
tineanigra mevraca klima üstüne vurmadığı sürece sorun yok. Yukarı doğru ayarlıyorum açıyorum klimayı sıcak hasta eder bebeği