poyrazssmomms Merhaba kızlar kulak kıkırdak deldirmek istiyorum ama nerde yapılıyor fiyatları nedir bilmiyorum lütfen beni bilgilendirirmisiniz eczanelerde yapılıyormu öyle okudum internette
gunes0312 poyrazssmomms piercingcide yaptir , tabanca ile delim yaptırma lütfen. Temiz bir piercingci bul. En son tragusu 350 tl ye deldirdim
[silindi] poyrazssmomms bazı dövmeciler piercing delimi yapiyor ben oyle bi yerde igneli bi sekilde delim yaptirmistim gumuscu bujiteri gibi yerlerde deliyor ama tabanca ile kikirdak delimi tehlikeli olabiliyormus bilginiz olsun 😊
Lugesyaa poyrazssmomms bende geçen yaptırdım adı helix diye geçiyo senin yaptırmak istediğin tragus diye geçiyo tabanca ile değil iğneli yaptır yoksa iyileşmezmiş beşiktalta pasajda 380 dedi 300 e yaptırdık okyanus suyu sıkıyorum hergün şuan bi sıkıntı yok
[silindi] poyrazssmomms yeni deldirmedim benim piercingler delineli bi 4sene olmustur oyuzden suan ki fiyat nedir bilemiyorum ama agrili degil cok basit bi islem once uyusturucu bi sprey sıkmısti yaparken hicbisey hissetmemistim sonrasinda terramycin krem surmustum bi hafta kadar 😊
sehpayacarpanserceparmak_ Gecen haftalarda tragus deldirdim piercingcide,275tldi. Deldirdigim en rahat kulak deligiydi kesinlikle ne yapilirken ne yapildiktan sonra hicbir agrisi olmadi
sehpayacarpanserceparmak_ Mefeannesi hayir cok memnunum hatta soyle deyim 1ay olmadi ama bebegimin 50kere eli degiyor hic acimiyor bile