etuerk polunana çekme hızına göre değişir yutkunmaya göre hesaplamak olmaz kaç aylık mesela ayına göre ortalama kaç cc içiyor ona bakabilirsiniz
Funda_yakut polunana Öyle değilde çişli bez sayısından anlayabilirsin yani onu ml olarak hesaplamak pek mantıklı değil çünkü her kadında sütün akışı ve bebeğin çekme gücü ayına göre vs farklıdır
etuerk polunana bacım bilemeyiz onu azmı çekebiliyor çok mu çekiyor çenesi kuvvetlidir bir anda 5 cc çeker zayıftır 3 cc çeker. 4 aylık ortalama 120 cc içer 3 saatte bir beslenir yetmez aranızsa bir 30 daha yaparsın
polunana etuerk sagmıyorum goguslerım yumuşacık bu aralar sankı sut yok bebegım boyle cisli satısı 3.4 gıbı tam doldurmuyo bilmiyorum acaba doyuyor mu mama vermiyorum
heygorl Böyle bir şeyi kesin bilmek imkansız ama günde 4,5 çişli bezi varsa (sıcaklardan dolayı 3,4 de olabilir.) Doğum kilosuna göre kilo alımı iyiyse minimum 500 gram- 1000 gram doyuyordur.
polunana heygorl bugun boyle bebegımın rengı gıtmıstı acaba ac mı korktum yanı aglamıyo ama bilmiyorum 2 gundur goguslerım yumuşacık sut yok doymuho sankı
Muhammet polunana benimde 4 bez tam dolu olmuyor ama mutlaka çisli oluyor doyuyormu doymuyormu bilmiyorim
etuerk polunana göğüslerin terbiye olmuştur yani emdikçe bebeğinin ihtiyacı kadar üretir eğer emzikten sonra aranıyorsa huzursuzsa ağlıyorsa sürekli ağlıyorsa açtır. Ayrıca kilo alımına bir sağlık ocağına gidip baktırabilirsin.
minniks polunana sut yok degil aslında sut var ama bebeginizin ihtiyacına gore var artık goguslerin terbiye olmus o yuzden yumusak bebeginin ihtiyacından fazlasını uretmiyo artık 😊