Kizlar merhaba
Ikinci kizim normal dogum oldu dogum sırasında biraz nefessiz kaldığı için oksijen verdiler hastahaneden cikinca bize 3 aylıkken nöroloji ye götürün ne olur ne olmaz dediler bizde 3aylikken götürdük doktor hareketleri normal ama sol tarafı sag tarafa gore geri gibi dedi bir eeg çekelim dedi birde fizik tedaviye gidin bizde şaşırdık bize normal gelmisti fizik tedavi kontrol etti bir sorun yok dedi geri gönderdi eeg çekildi suan 6 aylik eeg sonuclari icin doktora tekrar gittik doktor eeg si iyi degil dedi banada gösterdi uykuda çekilen birsey 3 veya 4 kere sıçrama yapiyor uykuda bende evdeyken bu kadar yaptığını görmedim ama doktor biz dalga veriyoruz o hareketleri yapiyormu diye bu siçramalar nöbet geçiyor anlamına geliyor dedi ben şok oldumm nasil yani dedim epilepsi mi epilepsi olabilir dedim yatırmayı düşünüyorum hem emaari çekilsin hem genetiğe bakılsın diger tahliller vs ama genel olarak gelişimi iyii bir sıkıntısı yok dedii sadece eegsi iyi cikmadi nöbet geciriyor uykuda dedi bayramdan sonraya biraktim bende eve geldim 1 hafta 10 yatar epilepsi ilacına direk baslatacaklar ben emin olamadım korktum sizde böyle birsey yaşayan varmi