mavilimorcicek1 Kızlar merhaba, 5 aylık olacağız ve kundak sorunumuz var. Kundağı çıkardığım an elleri hep yüzünde uyuyamıyor. Ne kadar sürede alışır kundaksızlığa sizler nasıl bıraktırdınız ?
egekulk mavilimorcicek1 ben doğduğundan beri gece kundakladım gündüz kundaklamadım böyle gece gündüz farkını anladı birde şimdi 5 ay olmak üzere çıkarınca yabancılık çekmedi ara ara hala kundaklıyorum ama tek eli dışarda bırakarak yapıyorum sizde aşamalı olarak bırakabilirsiniz
Kbrrrr_58 mavilimorcicek1 gündüzleri kundaksız uyut alışşın geceleri yap ben bu şekilkde bıraktırdım 1 ay felan sürdü
mavilimorcicek1 Sunam yaz aylarında kundak çok terletecek o yüzden bırakmak istiyorum ben. Yarım yaptığımda ayakları durmuyor
Sunam mavilimorcicek1 terketmeyen bir kumaş bide sadece zıbın bırakırdım üstüne evde hafif serin zaten başka bişey örtmedim üstüne
golge2 Bende çok zor bıraktım 4 aylık. Beşiğe koyuyorum ellerini tutup uyutuyorum dalınca yavaşça bırakıyorum yoksa havalar çok sıcak kundakl olmuyor
mavilimorcicek1 Ayseglpolat sadece 3 gün sıkıntı çektim. Kollarını tutarak uyuttum, biraz zor bi süreç ama alıştı bilginiz olsun
Ayseglpolat mavilimorcicek1 ay gerek kalmadı çok ilginç klimalı odada yatmaya başladık ben kundak işime geliyordu yapmaya devam ediyordum çocuk nefret etti kendiliğinden kundağı bıraktı çok şaşkınım🤣