Betulhs 10 ay 7 günlük kızım 1 haftadadır çişli bez çok az çıkıyor bezini açtığımda 2-3 kere çiş yapmış gibi dolu oluyor bol su veriyorum emziriyorum ama aynı
gulanasi Betulhs hava ısındığı için terle atıyorlar, bir sorun olduğunu düşünmüyorum canım çevredeki tüm bebeklerde,kızımda da aynı durum var şuan ama yine de içim rahat etsin dersen doktora götür tabi.🌸
Minelinannesii34 Betulhs aynı şeyi doktora sormuştum geçen yaz farkındaysan sende daha az çıkıyorsundur demişti bana 🙈🤣
gulanasi Betulhs saymıyorum açıkçası ama eskiden iki saat değiştirmesem taşacak kadar çiş dolu oluyordu şimdi bir iki kez yapmış gibi oluyor. Rengi çok sarı değilse aldığı sıvı yeterlidir, terle atıyordur.
ariaaa Aynı durum bizdede var kızım 10 aylık dolu dolu çiş yapardı haziran sıcakları başladı birden azalsı idrarı çok terliyor terle attıgını düşünüyorum
Kelebekss Başlığı görünce ben de bi rahatladım. Benim de bebeğim 9,5 aylık çişli bez eskiye oranla nerdeyse %70 azaldı diyebilirim. Bezi artık hiiç dolmuyor ben de doktora gitmeyi planlıyordum ama sannırım normal bir durum bir kaç kişi daha yazarsa normali bu diyeceğim varsa yazalım lütfen arkadaşlar 😊
mirooooo Kelebekss normal bence ama siz yine dr görünün derim bizim o şekilde olup ilerledi idrar yolu enfeksiyonu var yatış verildi
mirooooo Betulhs profilime girip bakabilirmisiniz postta detaylı anlattım bir kişiye daha baya uzun bir yazı
Badem4242 Benimde öyleydi arkadaşlar, sadece mama alıyor , mamayı da az içmeye başlamıştı . Götürdüm idrarda enfeksiyon çıktı , 2 gündür antibiyotik alıyor şükür bugün düzeldi. Hem mamasını içiyor hem de bezini dolduruyor
mirooooo Badem4242 evet böbrek usgsi çektirin mutlaka bizde ekstra bir de böbrekte kum çıktı aynı zamanda yanımızda yatan hasta bebekte aynıydı usg çektirdi onda da kum çıktı
Badem4242 mirooooo perşembe yeniden gideceğim idrara bakılacak . Söyleyeyim o zaman böbreklere de bakılsın. İnşallah bişey çıkmaz 🥲 off el kadar bebeklerimizi nerden buluyor böyle şeyler