NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tazeanneyimbennn Sizin bebenizde uyku mu yaptı, uykusuzluk mu? Öğle uykusunu 2saatkadar yapardı genelde sonrasında uyumazdı. Şimdi uyudu, bnde bu postu gördüm 🤷🏼♀️🤔
ilaymeva52 tazeanneyimbennn birkaç gündür uykuya direnme yaşıyorum aşırı zor uyuyor uykusu var ağlıyor ama uyumak da istemiyor çünkü çok sıcak bir de benim evim giriş kat olduğu halde 🤦🏼♀️
Zmrtkrts Uykuya direnme net yapıyo ter içinde zor uykuya dalıyolar 2 gündür gözlemlediğim kadarıyla 🌸
aryalinayb ilaymeva52 aynı benimde öyle çözüm de bulamadım memede uyuyor 34 gündür bırakınca ağlıyor uyanıyor yanımda da zorla uyuttum bir kaç kez ben yanından kalkınca uyanıyor gündüz değil gece sorun yapıyor gündüz mızmızlanarak uyuyor meme uyku gidiyor ama gece memede versem yok uyku
neslihanazakli oğlum bugün 4 aylık oldu kesintisiz asla gündüz uykusu bir kaç haftadır resmen gündüzleri on saat ayakta uykusunoldupu için durmuyoda ne yapıcapımı şaşırdım
ilaymeva52 aryalinayb ben zıbınla yatıyorum valla. Yatırmadan bi suya sok rahatlar belkiii. Ben öyle yatıyorum biraz olsundaha rahat geçiyor uykuya
me_o531 tazeanneyimbennn yani çok sıcakta nasıl ki bizler uyuyamıyoruz bebekte uyuyamayabilir yada mayışır