cerenvebebisi Kızlar 2 ay 2 günlük bebeğim var bugün rutin çocuk doktoruna götürdüm orada rota aşısı önerdi bu aşıyı yaptıran veya yaptırmayan var mı bilgisi olan lütfen yazabilir mi 🙏🙏
ozlemozkan cerenvebebisi ben yaptırdım ücretli bir aşı eczaneden alıp yaptırabiliyorsunuz, aşının yüzde yüz koruyuculuğu yok ama eğer aşılı şekilde hastalığa yakalanırsa çok hafif atlatıyor çocuk öbür türlü hastanede yatarak tedavi görme ihtimali çok yüksek, ağır seyreden bir hastalık.
DevosMom cerenvebebisi yaptırdık, eczaneden satın alıp yaptırıyorsunuz 1740 lira ücreti. Çocuk ve bebeklerde yaygın olan viral bağırsak enfeksiyonundan koruyor. Hastalandığında bile aşısız çocuk ve bebeklere karşı daha hafif atlatıyor ve çabuk ayriyeten evde atlatıyor fakat aşısızlar daha ağır ve süreci genellikle hastanede yöneterek atlatıyorlar. Zorunlu bir aşı değil fakat durumunuz müsaitse yaptırın derim.
Aslicamm cerenvebebisi ben yaptırdım. 5 yaş altı çocuklarda ciddi sağlık sorunlarına sebep olabiliyo genelde hastanede yatış gerektiriyo yaygın da gorulebiliyo o yüzden riske atmadim
aven cerenvebebisi özel aşı imkaniniz varsa yaptirmanizi siddetle tavsiye ederim rota virusunun ne kadar tehlikeli oldgunu int.de arastirmalisiniz
aven tazeanneyimbennn biz ozel asilari toplu aldik 7 ay once 10.500 tl odedik canim suan tek fiyat nedir bilemiyorum
sevimcik cerenvebebisi merhaba ben yaptırdım ücretli bir aşı,rota virüsüne karşı koruyan aşı ishalden dolayı hastande yatışı önlüyo diyebilirm, oğlm 18 aylık özel devlet hepsini yaptırıyorum hasta olup pişman olcağıma yaptırıyorum
Suphiye_mila13 cerenvebebisi biz yaptırdık kızım 10 gün önce rota oldu hastanede yattık ama enfeksiyon da olduğu için o şekilde tedavi aldık hastalığı da ishal şeklinde geçirdik şuanda da devam ediyor bol su veriyorum
ilaymeva52 Ben de kızıma yaptırdım, 3 ve 5 aylıkken bir zararı olmadı. Ağız yoluyla yapılıyor. Ücretli bir aşı. Özel hastanede yaptırdım almama gerek kalmadı. Ama sağlık ocağınız yaparsa eczaneden alıp yaptırmanız lazım.
hndathn cerenvebebisi özel ücretli bir aşı ama maddiyatiniz varsa muhakkak yaptırın derim ben 2 çocuğuma da 2 doz şeklinde yaptırdım
dothloki cerenvebebisi ben 2 doz yaptirdim bence onemli bir ası yapilmamasi durumunda hastaligi kaparsa agir ishal vs gibi durumlara yol açıyor. Virusu kapan bebisler icin açilmiş basliklar var forumda onlari da incelebilirsiniz. Zaten agizdan damla seklinde veriliyor riske degmez
Mrvklc97 cerenvebebisi ben ilk dozunu yaptırdım ağızdan yapılıyor ama ikinci dozunu kaçırdık yaptıramadım