Poncikkkk annevekizii bence aşıları tamamlamsın ondan sonra mikrop kapmasın diye ama doktora sorduğumda 6 aydan sonra gelebilir demişti yinede cocuk doktoruna sorun
Yuzuklerin_efendisi0 annevekizii Kesinlikle hayır, gözleri mutlaka mikrop kapar. Sonra çok üzülürsün 🌸🌸
saribal Çevremde herkes denize soktu 6 ay olmadan. Benim bebeğim de 5 aylık bayram tatilinde denize giricez ama doktora sormakta farda var her doktor farklı görüş bildiriyor
Minel-inannesi annevekizii komple sokmazsiniz, ayaklarini sokarsiniz tee aksamleyin gunesin feri gidince
superkahramanbiranne annevekizii bem sokmuştum 5 aylıkken ama sıcağa dikkat edin. hatta denizi çok sevdi uyudu bile
MnkKrtl annevekizii bence doktorunuza sorun ben sokmazdım mikrop kapar diye ama sadece ayaklarını fiyan değdirebilirsiniz
Elfmom1234 İnstagramda denk geldiğim bi doktor 7 kiloya gelmiş 4 5 aylık girebilir ama denize sadece, ortak kullanılan havuzlar yasak. Siz ne olur ne olmaz kafasını sokmayın şapka veya güneşlik mutlaka takın. İyi keyifler 😃