Ballinin_annesi 5 aylık bebeğim alerjik egzamadan yanakları çok kızardı iki gündür alerji maması veriyorum cildi ne zaman iyileşir
eda_oyku23 Ballinin_annesi maalesef biz de aynı durumdayız havaların ısınmasıyla daha da arttı. Bize doktor en geç iki yaşına kadar devam edeceğini söyledi. Şu an durumu kurtarmak için Bioderma ve Mustela kullanıyoruz
yeliz87 Ballinin_annesi artik birsey yemek gelmiyor icimden her yedigim dokunuyor diye korkuyorm gecen dolma borek ve kisir yedim birde kara dut lu soda ictim ertesi gun cocugun yanaklari kizardi birde sifir yaka tisort giydirdim giydirmez olaydim duzeldi derken yeniden basldi
yeliz87 eda_oyku23 bende ayni durumdayim sifir yaka tisort giydiremiyorm cocuga yanaklari boynu kipkirmizii oldu bioderma nemlendirici ve mustela kizarik giderici kremini kullaniyorum
eda_oyku23 Ballinin_annesi sütten geçen biiey o zaten neyim tetiklediğini biliyorsanız o şekilde dikkat edebilirsiniz. Biz deri testi yaptırdık bir sürü diyet yaptım ama sonuç vermedi
kardelencicegim Ballinin_annesi benim kızımda da vardı kullanmadığım ilaç kalmamıştı tek çözüm sarı katron yagi iyi geldi bebeklere kullanım olarak bilgim yok yinede yazmak istedim size
Ekinimm Ballinin_annesi cildi iki haftaya tam iyileşir canım ama eğer cok dikkat edersem süt ürünlerine eşim yoğurt felan yediğinde bile öpmüyğrfu oğlumu sayıyordum kaç günde iyileştiğini tama iki hafta
aslikls Ballinin_annesi benim bebeğim çok kötü olduğunda kortizonlu krem verdi dr 3 gün sabah akşam kullandık sonra çok hafifledi. Krem olarak da şa Roche posay lipikar baume geçtik gerçekten çok başarılı krem. Şükürler olsun düzeldi bebeğim