Mislina01 Kızlar bebegimi emzirdikten sonra hiç kusmuyor bazen günde 1 defa kusuyor bazen onuda kusmuyor acaba doymuyor mu ilk 40 güne kadar kusuyor Du suan 2 aylık ama kusmuyor neden olabilir sizce
Ikrazumra19 Mislina01 kusmamasi doymadigi amlamina gelmiyor ki ne guzel kusmuyor midesinde problem yok sevinmeniz lazim
Deletedmom388 Mislina01 Benim kızım 4bucuk aylık sadece bir iki kez kustu o da biraz hastaydı ondan.illa kusması gerekmez ki merak etmeyin.çişli bez sayısına göre anlaşılıyormuş doyup doymadığı öyle biliyorum e tabi bir de kilo ölçümüne göre.
ZeynepinAnnesi19 Mislina01 valla sus ve masallah de günde kaç kere kıyafet değişiyorum İnan ki unuttum. Artık
[silindi] Mislina01 Bu doymadığı anlamına gelmez ki benim bebeğim doğdu doğalı öyle aman aman kusmaz çok kusan bir bebek değildir ama kilosunun maşallahı var.
Obenimmelegim Ben bu kusma durumundan bıktımm heryer battıyor saçlarına kadar kusmuk oluyo önlük ağız mendili hiçbirşeyle baş eedemiyorum bence siz şanslısınız.
Mislina01 Obenimmelegim kakasını 2 kere en fazla 3 kere yapıyor günde çişini de yapıyor 4 5 kere ama 2 saatte bir 4 5 dk emiyor bide gögsümü boşaltmıyor az emiyor gibi
Obenimmelegim Mislina01 banada az emiyor gibi geliyodu ama baktım kusuyo anladm ki doyuyo fazlasını çıkarıyor çok şükür sütümm bol hiç boşaltmıyor fazlasıyla da çıkarıyo
Mislina01 Obenimmelegim emzirdikten sonra emzigi çok iştahlı emiyor o yuzden anlayamıyorum doyup doymadıgını
Obenimmelegim Mislina01 benimkide öyle emme refleksiyle doğuyormuş bebekler ve emince rahatlıyor rahat ol. Açığlığından değil
tosuncukannesi Mislina01 kilo alımı gayet normal canım çişli bezlerinide takip et doyuyordur mersk etme
Sumeyye_161019 Mislina01 mwrhaba anneler benimde şuan kızım 2 bucuk aylık benim kizimda kusmuyor bence bi sıkıntı olmaz yaa