tugceo92 1Kalpte_2Prens ben yaptım kac kere, güvenilir ve hemen geliyor . Daha geçenlerde çok güzel kot bir elbise aldim hatta :)) çok güzel şeyler var
1Kalpte_2Prens Kahveseveranne inşaAllah güzel gelir o halde diyelim canım güzel şeyler var fiyatları da uygun
1Kalpte_2Prens tugceo92 bende yeni keşfettim sormak istedim o yüzden sağol canım aynen güzel şeyler var
Meriskus tugceo92 Tarz meselesi :)) butikler var değişik tarzda herkeste olmayan kıyafetler ben genelde oraları seviyorum
tugceo92 Meriskus dedigin gibi herkesin alisik oldugu bir tarz var. Ben mutlaka kendime gore elbise bulurum tarzım sabit olduğu için :) Bende instagram uzerindeki butik sayfalarindan hic alisveris yapmam mesela :)
Meriskus tugceo92 kendine göre elbise buluyorsan çok iyi :) ben biraz aykırı giyinirim yani değişik kimsede olmayacak ama şık şeyler
Meriskus Helbetyakalayamambeyefendi hemde bayaaaaa dandik ya belli günlük evde Yada komşuya giderken giyilicek tarzda
Poncikkkk 1Kalpte_2Prens ben yaptım gerçektn güzel momjean pantolonlar özellikle Güzel çıktı 200₺ ye aldım beklediğimden iyi geldi kotlar PTT kargo ile geliyor iyi bence gecen bana 6 parçayı 900₺ ye aldım
tugceo92 Meriskus anladim :)) mesela bunu daha geçenlerde almıştım, dışarı da falan giymek için. zayıf olduğum için bu tip şeyler giymeyi genelde çok severim ben :)
Meriskus Ecemsultan atmıştım buraya aslında tükenmiş diye bi post açmıştım bakabilirsin canım Klasik spor tarzı Takımlar oluyor ya alt üst