alpzeynepafrayigit Merhaba 4 tane çocuğum var ama hiçbirisinde bazı ürünlerde nokta atışı yapamadım 🙈 Rica etsem bana 6. Aydan itibaren kullanabileceğimiz memnun kaldığınız suluk , güneş kremi ve sivrisinek vs den koruyacak bir krem önerir misiniz ?
defnevedoruk alpzeynepafrayigit munchkin suluk, siveno-mustela günes kremi, nurse harveys sinek kovucu
uykucukoalaa alpzeynepafrayigit suluk olarak munckhin öneririm gerisi ile ilgili bilgim yok güneş kremi bende arıyorum bakalım 😅
alpzeynepafrayigit uykucukoalaa koku problemi korkutuyor beni sulukta çok teşekkürler öneriniz için 🌸
uykucukoalaa alpzeynepafrayigit şuana kadar hiç koku olmadı akıtma da yapmıyor hemde günde kaç kez yere dusurmesine rağmen 😅
kelebek_17 alpzeynepafrayigit suluk olarak munchkini çok memnun kalarak kullandık. yerden yere atmasına rağmen hiçbir şey olmadı, hiç akıtma yapmadı. fakat 1 yıl sonra koku yaptı ve bıraktım. birkaç aydır vagonlife çelik kullanıyoruz. ondan da şimdilik çok memnunuz. yaz için çok iyi, termos özelliği olduğu için sıcaktan koruyor.