Oglumvebennnn Kızlar merhaba oğlum 7 ay 10 günlük bugün doktor kontrolümüz vardı boya 67 santim kilosu 9 kilo doktor bizi diyetisyene gönderdi kilosu düşük diye bu ayda normal değil mi şaskinimmm
Cigdem61 Oglumvebennnn maşallah gayet iyi yüzde50-75 arasında bir persentil değerinde yani. Az mı kilo almış ya da almak yerine vermiş mi bunlarda önemli ama bakıldığında 9 kg 7.5 ay için normal görünüyor. Beslenmesi nasıl? Bence emiyorsa ya da mamasını içiyorsa ek gıda da az az alıyorsa sorun yok ama doktor değiliz neticede
delirmeceler Oglumvebennnn 2,5 yaş kızım 13,5 kilo 3 ayda ne kilo aldı ne verdi doktorumuzda herşey yolunda dedi boya gidiyor 7 aylık bebek için 9 kilo az değil ki diş çıkarma dönemleride var siz başka bir doktora daha görünün derim
alparslan1_ Oglumvebennnn bir daha giderseniz doktora a3 boyunca persentil tablosu götürün. 7 senelik tıp hayatında öğrenememiş sanırım.
Lolik Oglumvebennnn başka bir doktorla mı görüşseniz? Benim de gelişimi gayet iyi olan bebeğime mama başlatmıştı doktor değiştirdim mesela🤷🏻♀️
Oglumvebennnn Cigdem61 emiyor mama kabul etmedi ek gidada iyi durumda diyetisyende şaşırdı sadece boyu 70 olması lazım 67.5 dedi
Oglumvebennnn Lolik eşimde bunu söyledi bide kan aldılar değerlere bakmak için yarın tekrar gideceğim ve konuşacağım
Oglumvebennnn delirmeceler değil mi ama dış cikarmada falan zaten istahsizdi 2 tane dış cikardi ve zorluydu bizim için da bende anlamadım geçen ay boyu kısa dedi bu ayda kilosu diyor
Oglumvebennnn alparslan1_ devlet canım sonuçta ne ilgilenecek ama yarın tekrar gideceğim kafamı karıştırdı
edefneee Oglumvebennnn seni diyetisyene gönderdiyse benim kızım ne yapsın 9 aylık 8 kilo hey yarabbimmmm
Oglumvebennnn edefneee benim için aslında kilo falan önemli değil çok şükür sağlıklı zaten çok zor oldu bebeğim yıllarca tedavi gördüm geçen ay boyu kısa dedi bu ayda kilosu diyor biz anneler zaten evhamliyiz
Ecemsultan Oglumvebennnn 9 ay 6 günlük bebeğim 7.500 kg 66 cm doktorumuz hala normal diyor ekstra bişey başlatmad.
delirmeceler Oglumvebennnn sen farklı bir doktorla daha görüş aklında soru işareti kalmasın bebeklerinde duraklama dönemleri olup bir anda boy atıyorlar persentil tablosunada bakarsın
Umutunannesi_ Oglumvebennnn yanlış anlamayın ama o doktoru değiştirin bence😂 oğlum 9 aylık 9 kilo gayet normal kilosu bebeğinizin maşallah iyi yani