dayes Merhaba hanımlar 🌸 Bebeğiniz kahvaltıda genel olarak ne seviyor? Seçtiği şeyler var mı? Benim kızım peynir yemiyor arada yerse kaşar yiyor. Zeytin çok seviyor. Yumurtanın her çeşidini yemez 🫠 patates kızartması eh işte canı isterse. Öyle iştahlı bir bebek değil büyüdükçe yemek seçmeye başladı. Sizin bebekler kahvaltıda en çok neyi severek yiyor 🤍
CuteBadesMama dayes Haşlanmış yumurta, sahanda yumurta, çorba, peynir, zeytin, meyveli pankek, kuru üzüm, kuru kayısı, ceviz, pekmez… Aklıma gelenler bunlar. Farklı kombinasyonlarla az çeşitli olacak şekilde yedirmeye çalışıyorum. Eğer peynir sevmiyorsa tost makinesinde ızgara yaparak verebilirsiniz. Benim kızım bayıldı peynirin o haline 🙏🏻
ikitosbikannesi dayes mıhlama ,yumurtalı ekmek,haşlanmış yumurta ,omletin her çeşiti, peynirin her çeşiti,zeytin,menemen,pankek,mücver,patates tava,kuru meyveler,meyveli yulaf lapası,mücver,peynirli puf
Gunesnil_23 dayes Bu aralar karpuz salatalık ve kaşar peynirine takmış durumda yumurta sevmiyor peynirleri genelde seviyor ama iştahı bu aralar pek yok
dayes CuteBadesMama pankek vs de pek sevdiği söylenemez ya bir iki ısırık en fazla :/ peyniri bazen omlete de atıyordum ama sizin dediğinizi de deneyeyim 🌸
mylifemybabys Bugün patatesli börek ve labne peyniri yedi. Genel olarak labne peyniri muz pekmez patates kızartması yiyor. Yumurtayı pek sevmiyor. Oysaki doğal tavuk yumurtalarımız var ama işte ne bolsa onu sevmiyor genelde çocuklar :)
HicretArin Yumurta peynir yemez. Salatalık zeytin sever tahim pekmez bal yediririm bazen. Ya da kep ve pankek yaparım. Kahvaltı sonrası karpuz kavun yediririm bugünde kara dutlu pankek yaptım 
Meriskus dayes çeşit koyduğum zaman salatalık seytin falan Onları yiyor ana kahvaltıyı yemiyor Bu yüzden sadece mücver yedi bugün Yanına yumurta kefir Çeşit olunca diperleri kalıyor yemiyor
paralelevrendemutlu dayes peynire bayılır fazla veririm o yüzden. Zeytine yeni alışıyor. Salatalık yer. Yumurtayı haşlayıp labne peynir ile eziyorum öyle yiyor diğer türlü sadece sarısını yiyor. Pekmez çok seviyor dozunu kaçırmadan veriyorum.
kahvemsadeolsun dayes Benimki tam bir yumurta hastası. İlla çift yumurta yer. Genelde menemen, sucuklu yumurta, peynirli yumurta, patatesli yumurta yapıyorum. Soruyorum o ne isterse onu yapıyorum. Yanında 3-4 zeytin. 2 büyük dilim kaşar, beyaz peynir, labne(peynir çok sever), bal kaymak yarım muz koyarım Bu sabah dünden peynirli pide vardı bir dilim de pide ekledim.
Irmakmelegim dayes benim cadı 34 aylık şuan sabh lari genelde omlet çeşitleri pankek krep çeşitleri yer Salatalık sucuk yer reçeli ekmek yer nadir de olsa zeytin peynir yemez sadece labne yer
Lolik dayes pankek Omlet çeşitleri Sucuk yeni vermeye başladım Muhlama Kaşarlı patates Tost Krep Kahvaltılık olarak da Kaşar Özellikle yeşil zeytin Domates salatalık kırmızı biber Tahin pekmez-tahin bal Haşlanmış yumurta yemez bir iki lokma anca Kaşar hariç peynir yemez Siyah zeytin pek sevmez
motherofLeyla dayes sizinkiyle aynı nerdeyse. Peynir sevmez yerse labne o da bazen yani :) bende yumurta kırmasına atıyorum şu aralar yumurta kırmasınıda yemiyor patates kızartması sever ama her gün yemez yani kahvaltıda çok seçici ya :) ben muzlu krep yaptım çok sevdi valla şaşırdım nasıl yedi diye 😂 peynirli krepde yapmıştım ondan az yedi ama muzluyu sevdi :) domates salatalık sevmez, patates haşlaması ehh arada yer valla şaşırıp kalıyorum kahvaltı ne yapsam diye az daha büyüsün tost felan yapacam artık
dayes motherofLeyla ben de muzlu pankek yapmıştım yüzüne bile bakmadı ben yemek zorunda kaldım ben de sevmem 😅 sormayın ya ben de kahvaltı hazırlamayı zaten sevmiyorum şimdi kızım için ayrıca ne yapsam diye düşünüyorum
CuteBadesMama motherofLeyla Tulum, kaşar, lor, beyaz peynir hepsini deneyebilirsiniz. Hatta kaşar peynirini hafif kıtırlatıp soğuk verdiğim zaman cips gibi yiyor.
denizdgr dayes peynire bayılır yumurta yer patates yer ekmeğine sürülebilir peynir sürerim yer krep falan yani hiç secemez yer herşeyi yer ama omletten nefret eder bı kere koydum aldı attı yere 🥲
yogunanne123 Benim oğlum 18 aylik, öğlenleri corba akşamları herşeyi yer ama kahvaltıda bişey sevmez. Sadece 1 ceşit var onu yiyor. Avocado + muz eziyorum.. içind 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi gibi bişey ekliyorum ceviz ve cicibe.. nerdeyse her gun bunu yiyor
motherofLeyla CuteBadesMama bunlar hemen erimez mi ama tost makinesinde ızgara olursa 😔 iyi fikirmiş ama hiç aklıma gelmemişti valla bende deniycem bi inşallah yer pek yemiyor çünkü ya az az bazen labne yiyo o kadar