elfhuma19 Ya ne atakmış ne dişmiş bi insan 1.30tan beri uyumazmış delirme aşamasındayım kendimde hastayım nezle oldum yok sallaıyorım yok emiyor yatırıyorum yok 11 aylık bebek 5 6 saatlik toplam uykuyla büyürmü 🤦🏻♀️
Hiravzem elfhuma19 11 . Ayda da mı atak var çok geçmiş olsun bu atak diş mahvediyor bizde kaçtan beri ayaktayız
neseli-anne Benım 2,5 aylık bebegım dogdugundan berı ilk hafta harıc hep 4-5 saat uyuo gunde anlamadım dr da bişi demio bebek dedıgın sut ıcer uyur bu ıcıo ıcıo uyumuo
neseli-anne elfhuma19 aynen benimkide oyle kardeşim valla bu folik asit cocukları sanrm boyleler bı sure sonra bunyemız yorgunluga alışıo merak etme
elfhuma19 neseli-anne ah ah alışıyor ama osikoloji altüst yardım eden kimse olmayınca çıldırmaya az kaldı doktorum nerde diyorsun
neseli-anne elfhuma19 bende yalnız bakıorum başından berı 70 gunluk bebegım bugün gunduZ hiç uyumadı ve sureklı agladı en son evın ıcınde pusetı arabasına takıp gezdırıp vınnn dıe ses cıkartıp susturdumm bende yakında delircem🤣🤣🤣
neseli-anne elfhuma19 bende yalnız bakıorum başından berı 70 gunluk bebegım bugün gunduZ hiç uyumadı ve sureklı agladı en son evın ıcınde pusetı arabasına takıp gezdırıp vınnn dıe ses cıkartıp susturdumm bende yakında delircem🤣🤣
elfhuma19 neseli-anne annelik delilik değilmi benimki yaşına gircek 2 haftası kaldı düzelir dediler hepsi yalanmış 😂
Hiravzem elfhuma19 😂😂😂benim bebeğim doğduğu günden bu yana hep ağlar hiç uyumaz hep problemlidir millet yirmisini görsün bak nasıl duruyor derdi yirmi bitti değişen bişey yok bu sefer kırkkı uçsun görürsün kırk geçti 3 aylık olsun derken nice günler geçirdik nerdeyse 7 aylık olduk hep aynı değişen bişey yok bi gün teyzem aradı dediki közüm inanma bi çocuk başta nasılsa öyle devam eder büyük kızımda senin oğlun gibiydi şimdi 17 yaşında hala çekiyorum sürekli bişeyleri oluyor değişmez sayma boşuna gün dedi o gün bugündür bu benim kaderim diyorum😂😂