ZeydsMom Bu da iyice somurttu. Sabah sabah böyleyse 1-2 saat sonrasını düşünemiyorum. Bu guya en serin,gün almayan odamız. 🥵
Feyzosumunannesi ZeydsMom Mersin bugün 33 derece gösteriyor. 🫠 herkes aşırı sıcak diyor. Annemlere gelmiştik yaylaya burada hava güzel Allahtan ama hafta sonuna geri döneceğiz klimasız asla oturulmaz.
Masal-karen Klimaya geçiş sağlamak.lazim çok terliyor lar ve hastalanacaklar klimayida nasil ayarlarız bilmiyirum hasta etmeden
ZeydsMom Masal-karen evet ben denedim ama bu sefer de soguk oluyor. Bi ac bi kapa yapmazsan tutturamiyor insan. Bi tam sicaklasa da isimizi bilsek yani. Vantilator simdilik idare ediyor uzaktan ruzgar havasi veriyor guya.
ZeydsMom nazlii1_ ya o derece bana sicak geliyor sanki kurutuyor odanin havasini. bilmiyorum belki alerjimden dolayidir ama 25 den yukari olunca olmuyor ya 😪
biradamavisi ZeydsMom bende yaz mevsimini sevemiyorum ya. Hayat enerjim gidiyor resmen bi süpürge yapıcam kan ter içinde kalıyorum. Gündüz zaten park falan yalan oluyor çocuk patlıyor evde sıkıntıdan kışın daha çok geziyoruz kat kat giyinip.
ZeydsMom nazlii1_ evet cok zor zaten ne yapiyorsak cocuklarimiz icin yapiyoruz. İsilik olunca daha zor. Bide sicaktan hasta oluyor cocuklar
Feyzosumunannesi ZeydsMom Ahaha tabi bebeler ile uyku bide Eylül ayına kadar 🤣🤣 klimayı açıp eve kapatacağız kendimizi. Gerçi ben temmuzun ilk haftası yazlığa yaylaya gidiyorum hava mis gibi ağustos sonu donuyorum evime 🤣🤣🤣
ZeydsMom lAmMelodi dünen gece ev yanir isti cayi getrmsem icirem yoldasimla. Deyir istiden partliyiriq ama isti cay neter gedir 🤣