Themom_ Ballilokmam11 Ya kızarmakla birlikte beyaz sivilceler cıktı ilk defa böyle bir sey basımıza geliyor sok oldum ya
rabis3444 Themom_ aa gerçekten mi peki sizin bebişin cildinden mi kaynaklı yoksa sudocremin böyle bi etkisi mi varmış
Themom_ rabis3444 Burada bir kaç kişide daha okumuştum sudocremle ilgili bi sorunu. Doktorumuz içeriği de iyi değil sudocremi bırakalım tavsiye etmiyorum mustela ile devam demişti mustela da böyle yaptı şimdi 🤧
Minel-inannesi Themom_ havalar sicakladi birden, dis geliyosa, bu ara cilek karpuz yediyse o da pişik yapar. Pisik icin hamazinc kullanıyorum doktorumuzin tavsiyesiyle. Sampuan olarak ecowell, dus jeli siveno lavantali kullanıyorum kizim icin.
Themom_ Minel-inannesi çilek vermedim hiç hormonlu diye 🫠 karpuzu sevmedi bunları eliyorum dişte çıkardı su an diş belirtisi yok görünen 🥹 Ya sıcaktan ya da mustela içeriğini değiştirdi
Minel-inannesi Themom_ aldiginiz mustelanin orjinalliğini sorgulayin bi dicemde onunda sahtesinin yapmanin yolunu bulmuslar sahtekarlar😒 el kadar bebelere kullanilcak ürünlerde nasil vicdanlari el veripte paraya bakabiliyolarsa. Gun icinde ara ara acik birakip kantaron, susam yağı sürün