vaveyla__ Kızlsr mememin kenarında beyaz bir şey çıkmış, elimi değince acıyor. Araştırdım süt incisi yazıyor, ne yapmam lazım dursa bir şey olur mu yoksa sıkıyım mı 🥹
nnoktaa vaveyla__ kesinlikle sıkmayın. İngiliz tuzu alın. Bi kaseye sıcak su ve 1 tatlı kaşığı ingiliz tuzu ekleyip karıştırın. Ilıdığında meme ucunuzu kasenin içine sokup bekletin. Emzirmeden önce güzelce yıkayın.
minniks vaveyla__ ay bendede var yaa emzirirken flaan damarlar cekiliyo sanki gecen gun patlattım bende biraz rahatladı dun gece yine cıktı sabah saglık ocagına gittim antibiyotik verdi
gurayinannesi vaveyla__ bende de olmuştu emzirirken inanılmaz acıyor ama bol bol emzirmek lazım duşta masaj yaptım karbonatlı ılık suda beklettim sıcak kompres uyguladım bunlar iyi geldi
minniks vaveyla__ git git bakalım iyi gelcekmi ben ingiliz tuzuda aldım aktardan gecmezse haftaya salı genel cerrahiye randevum var o zmn gosteririm
Bakbenanneoldum Bende de olmustu ilk baslarda ama emzirdikçe geçmişti bebek vakumlandıkça daha hızlı geçiyo
senaeyda minniks benim de sonra kan topladı hatta onu da patlattım mecbur baya bi kan da çıktı sonra bebek emdikten sonra bir şey kalmadı
minniks senaeyda salı gunu genel cerrahiye cıkcam safra kesesi icin onuda gostereyim bari sagdım emzirdim patlattım ingiliz tuzu kullandım banamısın demedi tekrarlıyo
minniks cansubrldmr en buyugu 7 mm bende emziriyorum diye ameliyat etmediler 2 3 doktora falan gorundum hepside emzirmeyi kesince yapılabilir dedi sonra bi doktorda 1 cm in altında ki tasları hemen ameliyat etmiyoruz falan demisti sizin neden ameliyat etmiyo
cansubrldmr minniks benim taş da 2.8mm di enson. Ursactive kullanıyorum erimesi için 1,5 ay oldu. Ama bir fark yok bulantıyla başladı şimdi üstüne hazımsızlık mide ağrısı eklendi temmuzda bidaha usg çekilecek