bebilikk Merhaba anneler Urfa siverekte yaşıyoruz ve aşırı sıcak bebeğim 1 aylık gündüzleri ev 30 gece bile anca 28e düşüyor klimam yok ne yapmalıyım nasıl giydirmem gerekli korkuyorum cam açık uyusam acaba etkilenir mi diye endişe ediyorum yardımmmm
Isimsizzz bebilikk şuan cam açık tekirdag ev 27 derece 🥺 dışarısı 22. Camlar açık Sadece zıbın var üstünde üstünü ortmedim Ona rağmen dönüp duruyor hala dalamadi. 2.5 yas
NatashaRomanoff bebilikk kısa kollu zıbın ve şort giydirin cereyanda kalmamasına dikkat edin pencere açarsanızda. Sıcak rahatsız eder biz bile pişiyoruz malum. Tek kat ince pamuklu giydirin tamamen. Vantilatör alabilirseniz onu çalıştırın dicem ama vantilatöründe fayda edeceğini sanmıyorum.
Elsnazan bebilikk Evde vantilatör kullanıyorum ondan alın en azında odayı serinletiyor daha rahat uyur bebeğin üzerine gelmediği sürece sorun olmuyor 2 yazdır öle kullanıyorum ben memnunum da ..
theyikik Ev şu an 29 derece 😭 zıbınla yatırıyorum ama endişeleniyorum üşür mü acaba diye. İnce müslin atıyorum üstüne tekmeleyip açıyor üstünü. Bizde de klima yok napacağımı bilemiyorum