birprensesanesi Miniğim 6 ay 15 günlük oturmaya emeklemeye başladığından beri bütün günüm yapma dokunma cıs demekle geçiyor🤦🏻♀️Akşam 8.30 aktivitelerimizi yapıp mamasını yedirip uykuya geçiyoruz. Sabah 7.30 da aynı güne devam🙃6 ay günbür gümbür geldi 💆🏻♀️
Marsila birprensesanesi Aaa emekliyor mu maşallah benim kız tembel çıktı 9 aylık yeni dönüyor acaba şükür mü etsem buna bilemedim 😂
Yuzuklerin_efendisi0 birprensesanesi Aşkım biz o ayda oyun çiti aldık o kadar rahat ettim ki, 0 tehlike kafan rahat sende düşün iyi olur 🌸🌸🌸
SweetMom__ birprensesanesi bizde 5 ay 26 günlük oğlum 6 aya çok az kaldı bide diş çıkarıyor nasil 6 ay geçiyor canim
birprensesanesi Eslemfeyza bizimki yenidoğan döneminden kalma öyle alışmış geç uyusa daha fazla yorulacak gibi oluyorum🙂
birprensesanesi Marsila emekliyor oturuyor kaçıyor koltuk altalarına giriyor büsürü oyucagı var ev terlikleri favorimiz🤦🏻♀️ Ah ah🙂🙂
Zeyer4141 birprensesanesi benimnminigimde 6 ay 14 günlük emekleme henüz yok ama çok hareketli bi bebek.masallah örümcekle geziyor ve girmediği hiç bir yer kalmıyor bizimde en.foverilerimiz terlikleri taşımak ve çöp kutusu karistrmak🤦♀️😀
Yuzuklerin_efendisi0 birprensesanesi Harika bir şey ve hayat kurtarır şiddetle tavsiye ediyorum.Koy bebeği içine at oyuncakları her işini rahatça yap, yürümeye başladığında bile kullandım çünkü çıkamıyor içinden
birprensesanesi SweetMom__ oturmaya sonrada emeklemeye başladıgı günden beri felaket yapma cıs elleme demekle geçiyor günüm büsürü oyuncagı var tüylü terligimi bulup bulup ona gidiyor😁🫶🏻Minik kalbim benim
SweetMom__ birprensesanesi hahaha yerim Allah bağışlasın canım😊 benimkide yerinde durmuyor artık altını değiştireceğim zaman kaçmaya çalışıyor bende bir güzel ham yapıyorum😂 2 çocuğu yapma sebebim çok seviyorum hele o miss kokular off😍😍