cemreemm Kızlar aşırı salyası var bebeğimin 8 aylık iki diş çıktı üstleri bekliyoruz iştahımız gitti h bişey yediremiyorum haliyle kiloda alamıyor nasıl iştah açılır şu salyaya nasıl bi çözümünüz var allah aşkına yaşayanınız vardır yazın bana
Birisimiki Çok normal şeyler bunlar. Diş döneminde slayası akar. İştah gider. Yapıcak bişey yok. Dönem dönem her bebekte oluyor bunlar
cemreemm Birisimiki heygorl ama kızlar hiç bişey yediremiyorum 1 bucuk aydır ağzını açmıyo çocuk sadece mama oda uykuda gündüz mama bile zor içiyo akşama kafar 120 ml mama ile duruyo düşünün herkes zayıf diyo gerçekten üzülüyorum
heygorl Zorlamayın yemek için 2 ila 4 kaşık yeterli doyması için. Yemiyorsa da acıkınca yer merak etmeyin. Çok sıcak şeyler vermeyin soğuğa yakın ılık verin dişleri rahatsız olmasın diye. Salya çok normal
3247 cemreemm canım. Benım çocuğun saglıklı ise kilosuna takılma kilo çokta önemlı bısey değil çevreye bakma
cemreemm 3247 doğru haklısın canım ama iştahsızlığını kafama çok takıyorum evet şükür sağlıklı ama bişey yediremiyorum ya