momm2224 Merhaba kızlar ikizlerim var 1 buçuk ay sonra 2 yaşına girecekler ve aptamil 2 çocuk sütü içiyorlar 2 yaşından sonra artık bu sütler ve anne sütü içmeleri iyi değil diye biliyorum sizce bıraktırayımmı artık sütü?
arasardaannesi momm2224 mamaya bıse dıemem ama anne sutu ıcmek ıy degıl dıe bıse yoktur artık doktorlar 3 yaşa kadar bile emzırsenız ıy olur dıolar🌺
heygorl momm2224 Evet. Özellikle gece beslenmesi olmamalı. Yemek yiyorlar zaten gelişimlerinde bir sıkıntı yoksa yedikleri yemek yeterli.
Babyygtcn momm2224 benimde oğlum 21 aylık sadece geceleri uyurken mama içiyor anne sütü hiç almadı malesef 2 yaşına kadar vericem bende ama sonrasında onun yerini ne ile doldurabilirim bilmiyorum çünkü doğru düzgün yemek yemiyor malesef
momm2224 heygorl ama sütü seviyor bitanesi yani bıraktırsam unuturlarmıki ? Yemek yiyorlar evet ama sabahta erken kalkıyolar hemen acıkıyorlar malum sabah küçük bebeğim uyuyor ikizlerime kahvaltı hazırlarkende çok bağrıyolar uyanıyor sonra
heygorl momm2224 Çözüm ya daha erken kalkmakta ya da sadece sabah bir kez kahvaltı öncesi verin diyeceğim ama nereye kadar ki onu da bilmiyorum