Aynurrt Kızlar tüikden aradıklarını söylediler ve bir sürü şey sordular. Hatta bir ara korktum. Daha önce duymadığım için. Böyle bir durum yaşayan var mı?
[silindi] Aynurrt ne sordular peki ever tüik resim kurum Türkiye istatistik kurumu veri toparlamak için böyle çalışmalar yapılıyor
-Kuzika- Aynurrt azönce merak ettim baktim evet hem 124 ten hemde kurumsal telefonlarindan arayip hane arastirmasi yapiyorlarmis
Aynurrt Aptalllarsizi hane araştırması yaptıklarını söylediler. Bunun üzerine bişeyler sordular. Katılmak zorunlu dediler. Daha önce böyle birşey duydunuz mu?
2AngelMom Aynurrt hiç duymadım TÜİK biliyorum ama ne kadar doğru acaba tuikten aradıkları ne gibi sorular sordular mesela? Keşke bilgi vermeseydiniz müsait değilim deyip kapatsaydınız günümüzde bu tarz dolandırmalar çok fazla belki evinizin durumunu öğrenmek için yaptılar
[silindi] Aynurrt Türkiye istatistik kurumu resim kurum olup bilgi verme yükümlülüğü vardır hane halkı bütçe araştırması içindir devletin bunu belirlemesi için vatabdaştan bilgi alması gerek
[silindi] -Kuzika- maddi yaptırımı oluyor cevap vermeyince ama. Emin olmak için şey deyin kurumunuz yeriniz nerde. Ben sizi gelip kurumu görüp o şekilde bilgi vermek istiyorum deyin
littleflower Evet canım dedikleri gibi doğru. Önce yapıyorsun sonradan dava açabilirsin. Biz yaptık geçen yaz geldiler tuikten. Aldığını verdiğini defter tutuyorsun onlar getiriyor sana.