hattice22 Lağım faresi banyoda gördü eşim öldürdü. Alaturka tuvalet kapaklı ordan gelebilir mi fare başına gelen bilen var mı çok korkuyorum çok
Melek34011 hattice22 kaçıncı katta oturuyorsunuz 1. Katta oturan arkadaşımın başına gelmişti lavabodayken delikten çıktığını gözleriyle görmüştü çıkabiliyor yani ama kaç kat çıkar bilemiyorum
hattice22 lolitam dış kapı o gün açık kalmıştı dış kapidan girebilir kapaktan nasıl çıkabilir ki aşağıdan ittirmeyle kapak açılmaz çok korkunç
Melek34011 hattice22 girme ihtimali var nerelerden nasıl çıkıyorlar onlar esnek hayvanlar kesin olarak bilemeyiz tabii ama 2 kata çıkabilir herhalde 🥲
hattice22 Melek34011 üst kattan biri taşınmıştı çatı katından o gün acaba onlardan mi kaçtı bilmiyorum alt komşum kendi de gördüğünü söylüyor evinde 2 gün önce banyosunda deliğe kaçarken görmüş
ikizannesi278 hattice22 Girmiş nerden girmisse zaten nerden girdiği önemi yok oluyo böyle sicaklarda ya bende hiç sevmiyorum bizim eve de kertenkele girmişti
Cylnmiray hattice22 bizim gözümüzün önünde mutfak lavobosunun alttaki borusunu ittirerek gelmişti 🙈 3.kat 🤦♀️
Melek34011 hattice22 o da olabilir canım ama alabiliyorsun önlemini al bi mekanizma takıyorlar boruya ordan çıkamıyormuş arkadaşım bahsetmişti ama tam adını falan bilmiyorum bir ustaya sorarsanız halleder herhalde
hattice22 Aselllll aa mantıklı ben de deneyeyim tuvalet deliğinden çıkar diye aklım çıkıyor gidemiyorum ödüm kopuyor psikolojim bozuldu