aleynaa34 Kızlar bebeğim 40 günlük. Dışarı ne zaman çıksak korkuyo gibi geliyor bans. Ellerini yumruk yapıp sıkıyo. Ve sürekli uyuyo. Aciksa dahi uyanmiyo dışarda. Böyle olan var mı, nasıl düzelir veya normal mi🤦
yelizerduran aleynaa34 bebeğim 3 aylık doğduğu günden beri sürekli çıktık benimki de hep uyuyordu hatta yeni yeni dışarıda uyanık kalmaya başladı diyebilirim bebek arabasında sarsıntıdan uyuyorlar hemen
damla6116 aleynaa34 benim oğlum bebek arabasını hiç sevmiyor oraya koyduğumda kıyameti koparıyor. O yğzden yürüyüşleri kanguruyla yapmak zorunda kalıyorum onda da kısa süreli ve yorucu oluyor maalesef .😒
asya343 aleynaa34 Benim bebeğimde öyleydi arabaya biner binmez uyurdu şimdi 6 aylık dışarı hastası 😀 onlar Sever temiz havayı uyurlar hep normal yani
aleynaa34 yelizerduran kanguruya koyuyorum. Normal kucağıma alıyorum ama yok uyanmiyo. Ve korkuyo gibi sıkıyo kendini. Bizde her gün çıkıyoruz hem hava alsın hem alışsın diye de bilmiyorum düzelir inşallah
yelizerduran aleynaa34 bence çok normal belkide kanguruda rahat edememiştir sanki biraz erken kanguru kullanmak için pusetle çıkardığınızda da aynı şekilde yumruklarını sıkıyor mu
yelizerduran aleynaa34 şöyle diyim ben bahçeye bile çıkardığımda 15 dk sonra uyuyor temiz hava bebeklerde uyku yapıyor 😄
aleynaa34 Zumra_Fatma ama bizim şöyle oluyo. Mesela kanguruya koyuyorum evden çıkıcam. Kapıyı kitlerken daha kendini sıkıp uyuyo dahs çıkmadan. O yüzden garip geldi bana
aleynaa34 yelizerduran evet sıkıyo. Tek çıkardığımda arabayı tasiysmiyorum o yüzden kanguruya alıyorum mecburen
yelizerduran aleynaa34 anladım ben henüz kullanamadım 3 aylık oldu ama arabamız çok küçük o yüzden rahat çıkarabiliyorum ihtiyaç olmadı. Dediğim gibi çok normal 3 ayımız yeni bitti daha yeni yeni uyanık kalıyor dışarı çıkar çıkmaz hep uyuyordu eve gelene kadar hala daha çoğunlukla uyuyor
oykuipek Bebeğim 20 günlük olduğundan beri yağmurda dahi aksatmadan günlük çıktık. bu hafta 4 aylık olacak son zamanlarda anca etrafı izlemeye başladı. 3 aya kadar bir kere bile uyanık kalmamıştır kaç saat olursa olsun.
aleynaa34 oykuipek bende bi bizde oluyo saniyodum. Bi çok kişide varmış meğer. Demekki normal o zaman ☺️. Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı ❤️
gger Merhaba benim kızımda 3 aylık sevmiyor galiba dışarısını dışarda pusette bebek arabasında ağlıyo bazen uyuyor ama genelde ağlıyor. Varmı öneriniz. 20 günlükten sonra çıkarttım bende ama hergün değil ağladığı için böyle her çıkarttığımda ağlamasın diye çıkartmktan vazgeçtim hafta sonları eşimle cıkartıyorum
amfk gger 3 aylik olanlarin gemel huyu herhalde. Ben daha 40 i cikmadan gezdirmeye baslamistim o kadar seviyordu ki disariyi uzun ve kesintisiz uyuyordu. 3 aylik olunca artik hic durmuyir surekli aglama krizleri dokakta 😒 annemlerin evi 5 dk mesafede o 5 dk lik mesafede 50 kere emzik verip sakinlestirmek zorunda kaliyorum. Ama kanguruda uykusu gelmedikce sesi cikmiyor.