gozdegunduz Kızlar bebeğim 7.5 aylık. Alttan iki dişi hafif patladı ucu gözüküyor. Birkaç gündür aşırı iştahsız ishali var. Ne ek gıda kabul ediyor ne mamasını bitiriyor zaten minyon bi bebek resmen süsüldü. Bu durumu yaşayan var mı
Ruvdem gozdegunduz bizimkide alt iki dişi çıkardı sizinki hibi minicik duruyor 7 ay 4 günlük. Yine mızmızlandı bende meraktayım yine diş mi diye. Benimkide tam tersi memeye düşüyor sürekli meme istiyor bişeyler yemek istiyor kusana kadar yiyor bu dönemde 🤦🏻♀️ 20 25 gün sürmüştü bu dönem bayadır iyiydik .yine ilk diş kadar zor mu çıkar her seferinde bu böyle mi olacak ? Bende meraklardayım
gozdegunduz Serapsfb düzeliyor dimi? Normalde 120 150 cc içerdi şimdi 60 90 arası çok üzülüyorum. İshal sürekli kötü kokulu falan normal dimi bu
Serapsfb gozdegunduz duzeliyor merak etmeyin biz bile hasta olunca yemek istemiyoruz dis bebekler icin en zoru
gozdegunduz Ruvdem ya keşke benim de bebeğim yese o kadar üzülüyorum ki kendimi suçluyorum emseydi belki böyle olmayacaktı diye sürekli emmek isterdi belki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Zaten minyon bi bebek iyice zayıfladı
Ruvdem gozdegunduz kendinizi suçlayacak bir durum yok ki her bebeğin mizacı farklı istemiyordur yemek yemek çok zorlarsanız iyice küsebilir yemeğe . Sonuçta sağlık kiloyla ölçülebilen bir şey değil. Benim bebeğim 1 tabak yer sizinki 2 kaşık aynı vitamini alır. Takmayın kafanıza bi şekilde büyüyorlar