Bebegimcanim İnternette bi forumda öyle yazı gördüm kabız olmadığı halde yapmıyorsa doymuyordur yazıyordu doymasa sğlar uyumaz diye düşünüyorum 10 gün öncesine kadar normalken neden bu çocuk kaka yapmıyo karnı da gurulduyo 3 aylık daha 🙄🙄
Defne_Sare Bebegimcanim benim bebeğimde 3 günde bir yapıyor yaptığıda çok az doktor 5 gün e kadar da yapmayabilir bebeklerde 5 günden sonra sorun diyebiliriz demişti
yasemnugr06 Bebegimcanim benim oğlumda öyle 2-3 günde bir yapar kilosuda gayet iyi yarım saatten fazla uyuyorsa doyuyor demektir demişti doktor bize kaç kilo cnm
HamzaninAnesi Bebegimcanim benimde oğlum iki gündür yapmamış kakasını sütünüde içiyor uyuyorda Doktor normal diyor dört beş güne kadar çıkmayabilirler
Murat-nuray Bebegimcanim benim oğlanda 3 aylık 2 aylık olmadan başladı hala haftada bir on günde bir yapıo soruom normal dio ebe ama kilo alımı az 17 günde 200 gr almş ama sürekli de ağlamıo yani dediğin gibi doymasa ağlar ben bi çözüm bulamadm daha bulırsam söylerm cnm
yasemnugr06 Bebegimcanim kaç aylıktı tartıldığında maşallahı var demekki alıyor kilosunu canım bebekden bebeğe değişir oğlum kiloluydu 2-3 günde bir yapardı kızım günde 8 kere yapardı minyondu az kilo aldı şimdiki oğlumda kilolu 2-3 gümde bir yapıyor🙃
Bebegimcanim Murat-nuray ay lütfen bulursan haberdar kalalım birbirimizden bende söylerim bi 5 gün yapmadı sancılıydı fitil verdi doktor ama devamlı fitil vermek istemiyorum bugünde yapmazsa 2. Gün olcak bakalım beklicem yine
Murat-nuray Bebegimcanim cnm benm yapmıodu ya ben düZenli sap simplex verdim 2. Günün sonunda yaptı ama devamı gelir mi bilmiorm kullancm yine devamlı gaz da yapıodu zaten çocuğa sende dene istersen doyma konusunda bşy dieymicm ayın 17 sinde gitcm kilosuna baktırmaya almamışsa mama başlarsn demişti hemşire doymadığı için de yapmıo olabilir demişti hep bir hafta on günü buldurması iyi değilmiş yani
GirayinAslisi Oglum anne sutuyle besleniyor haftada bir kakasini yapiyordu ve anne sutu oldugu icin 10 15 gune kadar doktor mudahele etmiyor kilo alimi da normal 3 bucuk aylik 7 kilo. Yaptiginda da oyle kabiz degil veya zorlanmasi yok
Duygu24 Youtube de bunun masajı bi bakın derim dün akşam masajı yaptımm sabah kakasını yapmıştı bizim de öyle bir sorunumuz var bazen 5 gün yapmadığı oluyordu
Duygu24 Birde kakanın doymayla alakası yok diye biliyorum doktoruma sorduğumda yeterli çiş yapıyorsa doyuyor dedi
Murat-nuray Bebegimcanim ben sürekli vermiodm cnm gazı yok die vereym dedm azck zaghmeti oldu ondan verdm o yaptırdı galiba