yeniannee3209 Bebeğe verilecek yoğurt nasıl olmalı hazır yoğurt verilmez sanırım hangi sütten yapılmalı inek sütündenmi yapıyorsunuz yoksa günlük pastorize sütle daha mı sağlıklı olur🙏🏻🌸
Kuzularinanasi yeniannee3209 jersey inek sutunden kendim mayaliyorum.daha onceleri normal inek sutu aliyorduk.bu sene bunu kesfettik eve kadar getiriyorlar hem daha besleyici jersey oyuzden.yillardir hep mayaladigim icin kizlarim hazir yogurdu begenip yemezler bile eve almayiz hic
Begm_i yeniannee3209 güvendiğiniz bir yerden aldığınız taze sütle veya pastörize günlük sütle mayalayabilirsiniz. Mayalamak için kullanacağınız yoğurtta ev yoğurdu olmalı. Veya activia probiyotik yoğurt içeriği temiz onu kullanabilirsiniz. 🌸
3kedili2bebekli yeniannee3209 günlük sek şişe sütle yapıyorum diğer sütlerin açık sütlerin güvenilirliği tartışılır dedi doktorumuz 🥰
Newmomy yeniannee3209 ben daha hiç yapmadım ama doktor günlük pastörize şişe süt alıp küçük kavanozlara evde mayalayın demişti
selimhankerem Kuzularinanasi hangi şehirdesşniz Bizde sütçümüz sizin dediğiniz ineği vardı eve getirirdi öyle kalın kaymakta tutardı ki
Miracinannesi_ selimhankerem İstanbuldayım canım sen neredesin bizim burdan alıyorum sut ama hiç kaymağı olmuyor
selimhankerem Miracinannesi_ ben amasyadayken sütçümüz getirirdi Jersey inekleriydi onunda ben hayatım görüp görebileceğim kaymak oydu başkada görmedim öyle bir kaymak oluyodu sanırsın katman katman tereyağı koymuşsun