turkan2_ Kelebekakkor99 yok balkonda bitane gordm baygınlık geçirecektim az daha komşu paspas sapıyla alıp atı o anda süpürge aklıma bile gelmedi🥺🤣
Kelebekakkor99 turkan2_ bende korkuyorum boceklerden Bi kere elime karınca gelmişti de çığlık atmıştım 😅😅😅 balkonda ise sıkıntı yok evin içinde olmasın yeterki
turkan2_ Kelebekakkor99 hamam böceği der susarım inşallah sıcaklar çok kızmaz birden kızınca böcekler yüzeye çıktı gbi sanki🤦🏼♀️
lutfenoturcocugum Ayseey Gümüşçün ,gümüşcin falan deniyor .İllet bir şey . Örümcekleri de çekiyorlar , ben evdeki örümceklere göz yummakta buldum çareyi.Resmen evde biyolojik bir savaş var ,bakalım ..🙈🙈🙈
Ayseey turkan2_ bu ne ya örümcek tarzı galiba ya o kadar temizliğe nasıl geliyolar anlam veremiyorum kafayı yemek üzereyim
turkan2_ Ayseey he vallahi yeşillik ve ağaçlık alan oldu icn saniyorum ben 7nci kataym ona ragmen gelmis
Ayseey kahvemsadeolsun daha yeni her yeri temizledim parke araları hep boşluk olmuş acaba ordanmi geliyo bu hafta ilaclaticam evi gerçekten
lutfenoturcocugum Ayseey Örümcekler bunları yiyor ,birazcık göz yumun birkaç gün kadar .Başka türlü gitmiyorlar maalesef.🤷
Kelebekakkor99 turkan2_ bende gumusten başka bisey yok onuda Bi türlü yok edemiyorum bazen tuvaleti günde 2 3 kez çamaşır suyuna buluyorum bazen günde 1 sefer döküyorum yine varlar yine varlar anlamıyorum yani hamam böceği nerelerde olur
Ayseey turkan2_ eski oturduğum evdede hep hamam böceği vardı bura geldim başka başka türler var valla ne yapacağımızı sasirdik
Yenianne2731 turkan2_ benim eski evimde de vardı.hepsiburadada ilaç aldım.ve rahatladım bidaaha da gormedim
lolitam Ayseey yaz geldi her türlü böceği görmeye hazırız 😂 bizim bina çok eski her türlüsü mevcut bizde
Isimsizzz Ayseey ayyy bunlardan benim evdede vardı. Çok hızlı ürüyor bu bocekelr her yerden çıkabiliyor. Ben ne yaptıysam geçmedi. Evi ilaclattim yine geçmedi en son binada varmış öğrendim. Site yöneticisiyle görüşüp bina ilaclandi çok şükür kurtuldum bir daha rastlamadım. Hemen önlemini alın. Sicakalrdan nemden dolayı çıkan bir böcek..birden her yerinizi sarabilir.