elifzeyd bestiron damla kullanmaya basladik doktor evet çürüme oluyor dislerde dedi ilerde icerigi temiz ama sonrasinda disleri fircalayin diyor iyi de 5 aylik bebegin cikmamis disini nasil fircalamaliyim siz naptiniz sonrasi su versem olur mu
Niluu elifzeyd Ben bu diş olayını bilmiyordum söylemedi bize kimse biz de bestiron kullanıyoruz 1 senedir hiç sonrasında fırçalamadım🙈
m_d_k34 elifzeyd bestiron temiz içerikli olduğu için dişlere bişey yapmaz ama dişi çıkan bebeğin ağız içi ve diş temizliği yapılmalı zaten hava ilaçları özellikle dişlerde çürüme yapabiliyor temiz içerikli olmayan demir ilaçları bunlar kullanıldıktan sonra dış varsa fircalanmali yoksa tülbent gibi biseyle suyla temizlenmeli
amansallagitsin elifzeyd bestiron leke yapmas biz hep kullandik baska leke yapan ilclar var ama sizn parmak fircalar oluyor onunle damaklarini fircalayablrsnz.
NatashaRomanoff elifzeyd bestiron temiz içerikli bizde onu kullandık kızım 17 aylık hiç bir sorunu yok dişlerinde 🧿
seherrr28 amansallagitsin bestiron damlayı nasıl kullandınız benim bebegimin çok ekşi olduğu için midesi bulanıyor verdiğim gibi diliyle itiyor yüzünü dakikalarca ekşitiyor
seherrr28 NatashaRomanoff bestiron damlayı bebeginize neyle nasıl verdiniz acaba? Benim bebeğim tadı çok ekşi olduğu için sevmedi verdiğim gibi yüzü ekşiyor yutmak istemiyor
NatashaRomanoff elifzeyd ardından hiç su vermedim. Fırçalama için daha bir düzen kuramadık çünkü macunu yutar diye korkuyorum açıkçası. Gerçi bebekler için diş macunları varmış doğal içerikli ama ben yine de cesaret edemiyorum. Arada ben fırçalarken izliyor beni o zaman kendiminki bitince yenidoğan setinde ucu yumuşak tırtıklı parmak fırçası var onunla oynuyorum dişleriyle gülüyor 🥰
amansallagitsin seherrr28 1 yas altinda ise bebegnz cay kasigina damlatip bi seferde verin. 1 yas uzeri ise azck portakl suyun icine damlatip icireblrsnz.
NatashaRomanoff seherrr28 öyle bir sorun yaşamadık istememezlik yapmadı zaten içindeki aparatıyla çekip öyle verdim yavaş yavaş damlatarak