kayisiguzeli44 Merhaba hanımlar kullanan varmış acaba doktor mu yazıyor yoksa eczaneden temin edebiliyor muyuz ben iğne yaptırmaya düşünmüştüm ama önermediler
Zumra_Fatma kayisiguzeli44 3 aylik ineler evet var bende sormustum onu ebe yaptirma ilac daa iyi dedi bende emziriyordum ozmn zlynda yazdi doktorum ama declet karsilamiyor benimki ozeldi yani o da emzirme doneminde kullandigim icindi
momm2224 kayisiguzeli44 ben doktora gittim doktorum bana 1 paket verdi reçete veriyor bidahaki paketi almak için🥰
Themom_ kayisiguzeli44 zlynda 4 kullanıyorum 13 aydır emziren anneler icin doktorum tavsiye etmişti reçetesiz alınıyor devlet hiç bir doğum kontrol hapını karşılamıyor ücreti ile alıyorsunuz
ysmnp kayisiguzeli44 zaten devlet karşılamıyor özel ücretli hepsi kendiniz alabilirsiniz eczaneden yazz kullanıyorum bende hiç yan etki yapmadı bende
prensannesi07_ Themom_ Yan etkisi var mı sizde? Bende 4 ay önce dogım yaptım igne spiral vs kullanmak istemiyorum yan etkisi düzensizligi vs col fazla dogumdan öncede yasmin kullanıyordum
bsr426_ Themom_ doktor bana tavsiye etmemişti hiçbir hapı acaba siz sordunuz mu bı etkisi varmı bebeğe