ak1905 Merhaba kizlar Kuranı Kerim öğrenmek istiyorum bunun için kitap uygulama veya YouTube kanalı öneriniz var mıdır ?
Kelebekakkor99 ak1905 kurslara gidip öğrenmek daha iyidir öyle kendi kendine kurallarına göre okumayı ogrenemezsin suan camilerde veya kuran kurslarinda ders veriliyor camiye gidip sorabilirsin orda daha kurallarına uygun öğrenirsin
melegim71 ak1905 tabiki ogrenirsin neden ogrenemeyesin ki kuzenimin gidecegi bi hoca cami yoktu evde kemdi kemdine ogrendi suan hatim felan ediyor daha cabuk ogrendi
kbraatlas ak1905 instagram da organikailemm var hatta şuan yasemin hanım yeni bir grup açtı kayıtlar dolmadan hemen yetişip sende katılıp öğrenebilirsin ücretsiz eğitim veriyor üstelik 🥰❤️
meleklerinannesi1727 ak1905 sesli Elifba indirin bu uygulamadan bir hafta içinde öğrendim şuan okuyorum
ak1905 Kelebekakkor99 tabiki bende o şekilde öğrenmeyi isterim ama şuan imkanım yok maalesef gitmek için 😔
meleklerinannesi1727 Kelebekakkor99 inanın camiden daha rahat öğreniyorsun heyecan panik becerememe duygusu olmuyo istek ve azim olduktan sonra her türlü öğrenilir bir hafta içinde öğrendim
ak1905 melegim71 masAllah çok güzel ben lisedeyken birazcık öğrenmiştim yasini şerif okuyodum sadece unuttum sonrasinda şöyle bı bakayım dedim yani aşırı zor gibi göründü gözüme 😔 darısı başıma insAllah güzelce öğrenmek istiyorum
melegim71 ak1905 ogrenirsin ogrenirsin hic merak etmezaten bi gecmisin varmis zaten daha cabuk adapte olursun
ak1905 @kbraatlas ayy bitmiş bu ay için önümüzdeki ay tekrar olacakmış nasip onumuzdeki aya insAllah 🤲🏻
Uykusuzhergeceeee meleklerinannesi1727 ben de camiye gitmiştim. Kadınlar başıma toplanıp yanlışımı düzeltiyordu sürekli çok gerildim yarıda bırakmak zorunda kaldım. En güzeli sakin kafayla evde bencede
meleklerinannesi1727 Ardenaden Bn bu dediğim uygulamadan öğrendim kafa verirseniz çözersiniz akıcı anlatıyo zaten şuan okuyorum her gün alştrma yapıyorum okumam hzlansn diye bir ay önce öğrendim Bnde hep erteleyip duruyordum inşallah sizde öğrenirsiniz
Belcim30 ak1905 play storyden elifba öğreniyorum var onu indir.. Ben 2 3 harfi karıştırıyordum ordan tekrar ettim ve halletim şükür kurana başladım tekrar