aylizinannesiiii Kızlar nolur bir bakın haberimiz olmadan hızımızı yükseltmişler şikayet kaydı mı açtırmam gerekiyor
aylizinannesiiii Baranincioztrk_49 çok uğraşmakta istemiyorum başıma dert alır mıyım biraz korktum ya
-Kuzika- aylizinannesiiii başına dert almazsın birşey olmazda daha iyi değil mi hızın yükselmiş olması? Fiyatta çok mu fazla yükseltme yapmışlar?
aylizinannesiiii -Kuzika- ama haberim yokken onayımı almadan bilmediğim bir ilden yapmışlar bunu fiyatta ikiyüz tl artıyor baya bayiyle sorun yaşar mıyım biraz tedirginim ya şikayet açtım diye
Cisemcagan17 aylizinannesiiii neden sorun yasicaksiniz ki normal sartlarda arayıp onay almaları gerekirdi sikayet etmelisiniz ve tutarı dusurmelisiniz birde şöyle birsey var internet süreniz bitip tekrar yenilettiniz mi
-Kuzika- aylizinannesiiii yok yok merak etme senin onayın olmadan hiçbir şey yapılmaz zaten suçtur bu. Tüketici haklarina bile şikayet edebilirsin endişe etmene gerek yok.
aylizinannesiiii Cisemcagan17 hayır taahhüt bitmesine iki ay kaldı bitsin kapatıcaz ev internetini hiç bir şekilde aramadan hızı yükseltmişler
aylizinannesiiii sek_kahve ay bende panik atak var bir olayı aniden büyütebiliyorum ya neden böyle oldum bilmiyorum mesela o bayiyle mahkemelik mi olurum olaylar uzar mı diye birsürü senaryolar kuruyorum ya
sek_kahve aylizinannesiiii ayy naptın kuzum ya, hakikaten o kadar önemsiz bir şey ki bu internet. Mesela varsın mahkemelik durum olsun, senin onayın olmadan yapıldığı için sen zaten haklısın. Vesvese biraz da bu, kendini kaptırmamaya gayret et canım
aylizinannesiiii sek_kahve bayilikte adreslerimiz herşeyimiz var ya o yüzden biraz panik halindeyim keşke oluşturmasaydım şikayet diye düşündüm korktum biraz
aylizinannesiiii Cisemcagan17 şikayet kaydı oluşturdu ama çokta ilgileneceklerini sanmıyorum dediğiniz gibi çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için