Kuzularinanasi yeka38 slepy natural kulladik hep en son bexi birakcaz artik daha ucuz bisey aliyim dedim pure baby aldim o da gayet guzelmis yani hic farki yok sleepy natural gibi
kelebekmisalii yeka38 molfix aldım kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama kızım biraz zayıf olduğu için büyük geldi sesitive bebe land kullanıyorum şuan ondan da memnunum
uykucukoalaa yeka38 doğduğundan beri Molfix puresoft kullanıyorum çok memnunum sleppy de çok sızdırma yaşamıştım ben
KuzeyinAnnesi03 yeka38 Baby turco ve Baby me kullanıyorum tavsiye ederim canım 🥰 ama sleppy beğenmedim kalıbı küçük
hil892_ Ben sleppy kullanıyorum benim için tek sıkıntı kalıplarının küçük olması elimdeki paket bitince bez değiştiricem.
suheyla92 KuzeyinAnnesi03 baby me sari paket olan mi yumusak mi o. Aloe veralisini almistim ck sertti hic begenmedim
suheyla92 yeka38 molfix sari paket goon sari paket cok memnunum ikisinden de ama goon bi tık önde benim icin cunku islaklik gostergesi var
KuzeyinAnnesi03 suheyla92 sarı paket kullanıyorum güzel canım tavsiye ederim kalıbı da rahat yapıştırma yerleri falan memnun kaldım hatta Baby turco stogum bitince onu kullanıyorum tamamen bitiyor 4 numaradayiz 5 i baby me aldım bundan sonra sadece Baby me devam edicem
Dogacelik yeka38 ben her markayı deniyorum hepsinin de yeri ayrı😅 goon dokusu güzel beli bol, molfix doku fena değil kalıp tam. Sleepy küçük ve çabuk doluyor. Gündüz molfix goon dönüşümlü takıyorum. Gece prima normali yada premium.