zeldax Sevgili arkadaşlar, 5 aylık bebeğim benim ardımdan nezle geçiriyor. Ateşi yok ama burnu dolu, sürekli hapşırıyor ve gözleri kızarık/sulu. Biraz telaş ettim, ne yapmalıyım?
Meriskus zeldax telaş yapmaaa için fahat etsin doktora göster Göğsüne vikis sür bebek vikisi Sırtına falan
Paramedik16 zeldax olduğu odayı sürekli havalandırın burnunu izotonikle gün içinde açın eğer şikayetleri artarsa bi doktora götürün genelde bu durumlar için zaditen damla yazıyolar
suheyla92 zeldax serum suyuyla burnunu temizleyin Nebulizator varsa hava verin yine serum suyuyla. Huzursuzluk sezerseniz de calpol verin
bilememolabilir zeldax iyileşti mi bebeginiz benim bebegimde 4 aylık o da aynı 2 gundur deloday verdi doktorumuz bugun kullandik ama daha fayda etmedi.
Gonzalezz Sadece burun yıkama yapın ve odayı nemlendirin.izotinik nebul yapabilirsiniz.atesi yoksa geçer inşallah. Gözünü de steril bir spanç veya temiz bir bezle izotonikle silin.usutmesin dikkat edin ,ilermez diye düşünüyorum 🌸 geçmiş olsun
zeldax bilememolabilir iyileşti canım çöl hafif geçirdi şükür sadece bir kere 1 çay kaşığı calpol verdim
bilememolabilir zeldax ve bizde aşıri huysuzluk oldu 2 gundur uykusuz onun etkisi mi yoksa 4.ay atagi mi bilemedim karman corman oldu kafam
zeldax bilememolabilir 4. Ay atagiyla da alakalıdır çok uzun bi atak dönemi meme reddi falan oldu bizde biraz